Facebook Pixel Μίχελ και... Μακ φέρνουν παίκτη της Ρόμα στον ΠΑΟΚ;
| 2017-07-22 21:48:00

Μίχελ και... Μακ φέρνουν παίκτη της Ρόμα στον ΠΑΟΚ;

Μίχελ και... Μακ φέρνουν παίκτη της Ρόμα στον ΠΑΟΚ;

Για μια δύσκολη περίπτωση ποδοσφαιριστή που ανήκει στην ιταλική ομάδα φέρεται να κινείται ο Δικέφαλος!

Ο Σλοβάκος στόπερ της Ρόμα, Νόρμπερτ Γκιομπέρ, φέρεται να είναι στη λίστα του ΠΑΟΚ, ο οποίος αναζητά έναν παίκτη για την ενίσχυση της αμυντικής του γραμμής και φιλοδοξεί να τον πάρει δανεικό.

Ο 25χρονος παίκτης πολύ δύσκολα θα παραμείνει στη Ρόμα την ερχόμενη σεζόν παρά το γεγονός ότι έχει ακόμα δυο χρόνια συμβόλαιο. Ωστόσο η περίπτωσή του είναι δύσκολη για τον Δικέφαλο, καθώς ο διεθνής αμυντικός έχει αρκετή ζήτηση.

Για τον δανεισμό του φέρονται να ενδιαφέρονται, εκτός του ΠΑΟΚ, η Κατάνια και η Παλέρμο, ενώ ο ίδιος ο παίκτης επιβεβαίωσε το γεγονός ότι έχει προτάσεις και ότι επιθυμεί να μείνει στην Ιταλία σε πρόσφατες δηλώσεις του λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εχω κάποιες προτάσεις, θα δούμε πως θα εξελιχθούν αυτές. Στη Ρόμα έχουν έρθει πολλοί νέοι παίκτες, υπάρχουν σημαντικές αλλαγές και κανείς δεν γνωρίζει τι θα γίνει. Ασφαλώς και επιθυμώ να παραμείνω στην Ιταλία, γνωρίζω τη γλώσσα και η ζωή είναι πιο κοντά σε μένα».

Πάντως, σημαντικό ατού για τον Δικέφαλο στην υπόθεση του Γκιομπέρ μπορούν να αποτελέσουν οι δυο συμπατριώτες του, ο Λούμπος Μίχελ και ο Ρόμπερτ Μακ, οι οποίοι τον γνωρίζουν πολύ καλά.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags