Facebook Pixel Η... κινέζικη "συγγνώμη" της Τσέλσι
| 2017-07-23 18:46:00

Η... κινέζικη "συγγνώμη" της Τσέλσι

Η... κινέζικη "συγγνώμη" της Τσέλσι

Η λονδρέζικη ομάδα υποχρεώθηκε δημόσια να ζητήσει συγγνώμη από τους Ασιάτες για αυτά που έγραψε ο Βραζιλιάνος άσος στο Twitter...

Ο 21χρονος αριστερός μπακ-χαφ, Κένεντι, προσέβαλε τους Κινέζους, καθώς ανέβασε λοιπόν ένα video, έχοντας γράψει "Porra China", το οποίο κατά σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει... "Γ#$%^ Κίνα", ενώ έβαλε και φωτογραφία με έναν Κινέζο φύλακα να κοιμάται, γράφοντας "Ξύπνα ηλίθια Κίνα".

Στο φιλικό με την Άρσεναλ αποδοκιμάστηκε από τους Κινέζους φιλάθλους, ενώ προσπάθησε να απολογηθεί με νέο ποστάρισμα, αναφέροντας πως το "Porra" σημαίνει "μεγάλη αγκαλιά". Δεν είναι έτσι.

Τίποτα από όλα αυτά δεν υπάρχει πια στον επίσημο λογαριασμό του στο instagram, ενώ η Τσέλσι εξέδωσε ανακοίνωση το απόγευμα της Κυριακής, στα αγγλικά και στα κινεζικά.

Ο σύλλογος λοιπόν δηλώνει ξαφνιασμένος και απογοητευμένος από τον νεαρό παίκτη, για την προσβολή προς τον κινεζικό λαό, του οποίου πλήγωσε τα αισθήματα.

Η Τσέλσι λοιπόν ζήτησε συγγνώμη και τόνισε πως η συμπεριφορά του Κένεντι δεν αντιπροσωπεύει τον σύλλογο και εν συνεχεία ανέφερε πόσο πολύ σέβεται και αγαπά την Κίνα και το λαό της.

Οι "μπλε" ολοκλήρωσαν την ανακοίνωση τονίζοντας πως άκουσαν προσεκτικά την κριτική και αυτό ήταν ένα καλό μάθημα για το μέλλον.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags