Facebook Pixel Τι ημίχρονο ήταν κι αυτό…
| 2011-01-15 22:12:00

Τι ημίχρονο ήταν κι αυτό…

Τι ημίχρονο ήταν κι αυτό…

O Hρακλής Αντύπας γράφει για το εκπληκτικό όσο και συναρπαστικό δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Πανσερραϊκό, αλλά και για τους Γεωργιάδη και Ανάκογλου.

Είναι από τα ματς που μένουν χαραγμένα στη μνήμη των φιλάθλων. Είναι από τα ματς που βλέπει εύκολα κάποιος σε επανάληψη, χωρίς να διαμαρτυρηθεί. Για να είμαστε ακριβοδίκαιοι, αυτά ισχύουν για το δεύτερο ημίχρονο, στο οποίο συνέβησαν πράματα και θάματα. Εξι γκολ, δύο ανατροπές στο σκορ ευκαιρίες και καλό ποδόσφαιρο. Τι άλλο να ζητήσει κανείς…

Στα πρώτα 45 λεπτά δεν χωρά μεγάλη ανάλυση. Η απουσία του Ιμπαγάσα στέρησε τον παίκτη με την καθαρή σκέψη από τον Ολυμπιακό, ο οποίος βραχυκύκλωσε και σίγουρα δεν ήταν ελκυστικός. Οι «ερυθρόλευκοι» νόμισαν ότι θα κερδίσουν εύκολα το ματς, αλλά οι φιλοξενούμενοι είχαν διαφορετική γνώμη.

«Εφαγαν» το πρώτο ημίχρονο και δεν τα… έχασαν όταν στο 52’ ο Πάντελιτς έκανε το 1-0. Είναι ελάχιστες οι ομάδες που μπορούν να γυρίσουν ματς στο Καραϊσκάκη και οι παίκτες του Κοκότοβιτς το έκαναν. Πήραν κεφάλι στο σκορ με τον εκπληκτικό Γεωργιάδη και άρχισε να μυρίζει γκέλα.

Εκεί μίλησαν οι προσωπικότητες του θρύλου. Παίκτες που δεν θολώνουν εύκολα, που δεν μασάνε όταν βρίσκονται πίσω στο σκορ και θέλει ένα εικοσάλεπτο να λήξει το ματς. Ο Βαλβέρδε έπαιξε όλα του τα χαρτιά και χρησιμοποίησε και τον Ρόμενταλ ως δεξί μπακ!
Οι «ερυθρόλευκοι άρχισαν να πιέζουν ισοφάρισαν στο… καπάκι και έριξαν εν τέλει τον Πανσερραϊκό στο καναβάτσο στο τελευταίο πεντάλεπτο.

Τρομερό ματς από τον Πάντελιτς, που απέδειξε πώς παίζεται η θέση του σέντερ φορ. Πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο του Φετφατζίδη. Η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι στην φάση του δοκαριού. Θα μιλούσαμε τώρα για το γκολ της χρονιάς. Ο Ριέρα χρειαζόταν τα δύο γκολ και ειδικά το δεύτερο, για να ανεβάσει ακόμα περισσότερες στροφές. Το έχουμε πει. Να ξέχασε την μπάλα αποκλείεται. Είχαμε καιρό να δούμε φάουλ στο παραθυράκι, σε ματς του Θρύλου…

Υ.Γ. Το ματς και η προσπάθεια των παικτών του Πανσερραϊκού αποτελεί αποστομωτική απάντηση σε αυτούς που μιλούν για παραρτήματα και ματιασμένους παίκτες.

Υ.Γ. (1). Αν κάποιος έτριβε τα χέρια του μετά το ματς ήταν ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού. Στα ύψη εκτινάχτηκε η τιμή του Γεωργιάδη, ενώ άνοδο παρουσίασε η μετοχή του Ανάκογλου. Νέο φυντάνι, αυτός ο 17χρονος Τριανταφύλλου.

Υ.Γ. (2). Μια και αναφερθήκαμε στον Γεωργιάδη, η ΑΕΚ είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση, αλλά είμαι βέβαιος ότι ο Ολυμπιακός θα κάνει πλέον ρελάνς. Δύο γκολ μέσα στο Καραϊσκάκη, δεν περνούν απαρατήρητα…

Υ.Γ. (3). Ο Βαλβέρδε και οι συνεργάτες του πρέπει να βρουν τι έφταιξε για την εικόνα των πρώτων 45 λεπτών…

Υ.Γ. (4). Χαίρομαι που ο Πανσερραϊκός είναι ομάδα χωρίς σκοπιμότητες. Μπορεί να του στοιχίσει, αλλά παίζει μπάλα, με οποιονδήποτε αντίπαλο και του αξίζουν συγχαρητήρια.

Υ.Γ. (5). Να που φτάσαμε και στο +8…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags