Facebook Pixel “Με τον κόσμο θα έρθει η πρόκριση”
| 2011-07-20 20:24:00

“Με τον κόσμο θα έρθει η πρόκριση”

“Με τον κόσμο θα έρθει η πρόκριση”

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Χάβι Γκραθία, εμφανίσθηκε αισιόδοξος για τον επαναληπτικό του Γιουρόπα Λιγκ με την Ραντ, την οποία χαρακτήρισε καλή ομάδα, ωστόσο τόνισε πως με την βοήθεια των φιλάθλων τους θα προκριθούν.

Αρχικά ανέφερε: «Θεωρώ ότι η ομάδα είναι πανέτοιμη. Μετά το τέλος του πρώτου αγώνα στο Βελιγράδι, είχα πει ότι κάναμε ένα μεγάλο βήμα, όχι όμως το τελικό. Το τελικό βήμα θα γίνει στον αγώνα της Πέμπτης και νομίζω ότι θα μπορέσουμε να το κάνουμε και θα προκριθούμε. Όμως δεν θα πρέπει να υποτιμήσουμε την Ραντ. Οφείλουμε να προσέξουμε πάρα πολύ γιατί η Ραντ θα παίξει επιθετικά. Είναι μία δυνατή ομάδα, με καλή κυκλοφορία και παίκτες νεαρούς σε ηλικία.

Παίκτες που διαθέτουν καλή φυσική κατάσταση, τρέχουν πολύ. Είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό το ματς και περιμένουμε την υποστήριξη του κόσμου. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω και τους φίλους της ομάδας που μας είχαν ακολουθήσει και στο Βελιγράδι, στο πρώτο ματς».

Σχετικά με την απουσία του Ουμπίδες ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου, επισήμανε: «Δεν είναι πολύ σημαντικό το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Χρειάζεται όμως δύο εβδομάδες για να γίνει εντελώς καλά. Δεν θα ήθελα να ρισκάρω να τον βάλω να παίξει και επομένως δεν θα χρησιμοποιηθεί την Πέμπτη. Πάντως, δεν νομίζω πως θα έχουμε πρόβλημα. Υπάρχουν και άλλοι παίκτες που μπορούν να αγωνιστούν στην ίδια θέση, ενώ υπάρχει και η πιθανότητα να αλλάξουμε το σύστημά μας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags