Facebook Pixel Σκάει βαρύ «διαζύγιο» στον Ολυμπιακό – Στην «τσίτα» τρεις παίκτες για το… τελευταίο αντίο πριν την Παρτιζάν
| 2017-07-23 22:30:00

Σκάει βαρύ «διαζύγιο» στον Ολυμπιακό – Στην «τσίτα» τρεις παίκτες για το… τελευταίο αντίο πριν την Παρτιζάν

Σκάει βαρύ «διαζύγιο» στον Ολυμπιακό – Στην «τσίτα» τρεις παίκτες για το… τελευταίο αντίο πριν την Παρτιζάν

Δεν είναι μόνο αυτοί που έρχονται, αλλά κι αυτοί που φεύγουν στον Ολυμπιακό. Ποιοι είναι οι τρεις υποψήφιοι για να κουνήσουν μαντήλι; Παρασκήνιο εδώ!

Ενας έρχεται, ένας σώζεται για να μην «καεί» και ένας θα μάθει τη… λυπητερή! Κάπως έτσι έχει η κατάσταση στον Ολυμπιακό μετά την απόκτηση του Χρβόγε Μίλιτς από τη Φιορεντίνα.

Η μεταγραφή του λύνει τα χέρια των ανθρώπων της ομάδας, για να προλάβουν να τον δηλώσουν μέχρι τη Δευτέρα στη λίστα για τα ματς με την Παρτίζαν. Είναι καθοριστικό να προλάβει ο Ολυμπιακός τις ημερομηνίες, έστω και αν ο 28χρονος δεν ταξιδέψει καν για το Βελιγράδι, όπως και αναμένεται άλλωστε.

Αυτό που θέλουν στο Λιμάνι είναι να έχουν μία επιπλέον αξιόπιστη λύση στο αριστερό άκρο της άμυνας για τον επαναληπτικό του Φαλήρου, στις 2 Αυγούστου. Σε αυτό το ματς στοχεύουν οι Πειραιώτες, καθώς στο πρώτο θα είναι 100% βασικός ο Κούτρης και αν παραστεί ανάγκη θα παίξει αριστερό μπακ ένας εκ των Φιγκέιρας, Ρέτσου ή σε μια πολύ ακραία περίπτωση, ο Σεμπά.

Παράλληλα, με την επικείμενη μεταγραφή του αξιόπιστου και έμπειρου, Μίλιτς, κερδίζει χρόνο προσαρμογής και πολύτιμες βοήθειες ο Κούτρης. Στον Ολυμπιακό δεν ήθελαν να «κάψουν» τον 22χρονο μπακ-χαφ, δίνοντάς του απευθείας φανέλα βασικού στην ομάδα για ένα σημαντικό αριθμό αγώνων. Αυτό που επιθυμούν είναι ο πρώην παίκτης του Εργοτέλη να πάει σιγά – σιγά ως την κορυφή και την καθιέρωση και όχι να πέσει απευθείας στα (πολύ) βαθιά.

Με τον Μίλιτς θα συμβεί ακριβώς αυτό. Ούτε έρχεται ένας παίκτης που θα καθηλώσει μόνιμα στον πάγκο τον Κούτρη, ούτε όμως θα γίνει και αυτό που διαφαινόταν σε περίπτωση παραμονής του Αλμπέρτο Ντε λα Μπέγια (κατά 90% θα γυρίσει πίσω στη Σοσιεδάδ, όπου και ανήκει). Δηλαδή, να πάρει τη φανέλα του βασικού στο... σπίτι του ο Κούτρης, αφού ο Χάσι δεν εμπιστευόταν καθόλου τον Ισπανό μπακ...

Τώρα, αυτό που μένει να διευκρινιστεί είναι ποιον θα αντικαταστήσει ο Μίλιτς, για τη μία αλλαγή που δικαιούται να κάνει ο Ολυμπιακός στην ευρωπαϊκή του λίστα. Τρεις είναι οι υποψήφιοι για να «πληρώσουν τη νύφη» του ερχομού του Μίλιτς.

Πρόκειται για τους Ταρίκ Ελιουνούσι, Σάσα Ζντιέλαρ και Αντρέ Μαρτίνς. Ένας από τους παραπάνω παίκτες θα πρέπει να «κοπεί» για να μπει στη λίστα ο Κροάτης μπακ. Κατά συνέπεια, όποιος... ακούσει το όνομά του θα γνωρίζει ότι κατά 99% δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στο Λιμάνι, μια και θα είναι μάλλον απίθανο να μείνει μόνο για τα ματς πρωταθλήματος και Κυπέλλου.

Οπως έχει αυτή τη στιγμή η κατάσταση στο ερυθρόλευκο ρόστερ και με βάση όσα έδειξε ο Χάσι στα φιλικά, τις περισσότερες πιθανότητες για να «κοπεί» από την ευρωπαϊκή λίστα συγκεντρώνει ο Ελιουνούσι.

Όλες οι απαντήσεις όμως, θα δοθούν μέχρι τη Δευτέρα...  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags