Facebook Pixel Λάκη, γύρνα πίσω!
| 2011-07-20 21:50:00

Λάκη, γύρνα πίσω!

Λάκη, γύρνα πίσω!

Επείγον μήνυμα από σκύλο: Όπου κι αν βρίσκεται ο Λάκης Λαζόπουλος, πρέπει οπωσδήποτε να διακόψει τις διακοπές του και να επιστρέψει με έκτακτη εκπομπή στην τηλεόραση.

Είναι δυνατόν να απουσιάζει τέτοιες μέρες; Παπάδες θα έκανε με όσα γίνονται στην υπόθεση των στημένων!

Οι διάλογοι που ακούμε σ’ αυτή την ιστορία είναι απίθανοι και προσφέρονται για σάτιρα υψηλού επιπέδου. Είδατε, για παράδειγμα, τι είπε σήμερα ο Μπέος στον Κούγια; «Για πες μας πώς σε έδειρε η Βατίδου»! Βούτυρο στο ψωμί των σατιρικών εκπομπών είναι όλα αυτά.

Από τη μια, λοιπόν, ο Μπέος προσπαθεί να γελοιοποιήσει το όλο θέμα κι αυτό είναι εμφανές, με τον τρόπο που μιλάει και φέρεται. Κι από την άλλη ο Κούγιας είναι πρώτη μούρη σε όλα τα κανάλια και τα σάιτ. Η καλύτερή του, δηλαδή. Τζάμπα διαφήμιση κάνουν όλοι εδώ και τόσες εβδομάδες μπροστά στις κάμερες. Ενώ παράλληλα ο Τσακογιάννης με έναν χαρτοφύλακα χτυπάει φωτορεπόρτερ λες και είναι ενοχλητική μύγα ή σκνίπα.

Είναι λογικό, λοιπόν, κάποιοι να προσπαθούν με κάθε τρόπο να υποβαθμίσουν αυτά που συμβαίνουν, αφού μέχρι τώρα μιλάμε για κακουργήματα, σύμφωνα με τις εισαγγελικές αρχές. Κι έτσι, αντί όλοι να δείχνουν την απαιτούμενη σοβαρότητα σε ένα τόσο κρίσιμο θέμα, βλέπουμε καθημερινά κωμικές καταστάσεις. Ή αν θέλετε κωμικοτραγικές, που φέρνουν ακόμα πιο πίσω το ποδόσφαιρο απ’ ό,τι ήδη έχει βρεθεί.

Γι’ αυτό κι εμείς απορούμε με τι κουράγιο κάνει ο Λαζόπουλος διακοπές. Λάκη, γύρνα πίσω. Σε περιμένει έτοιμο υλικό για να κάνεις δυο και τρεις εκπομπές μέσα σε λίγες μέρες. Έχεις άφθονο υλικό από τους σπαρταριστούς διαλόγους. Κι αυτούς της δικογραφίας, αλλά κι αυτούς που γίνονται καθημερινά στα πειθαρχικά ποδοσφαιρικά όργανα. Κι έχουμε πολύ δρόμο ακόμα, όπως φαίνεται...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags