20/07/11 - 22:02

"Όχι άλλοι τζάμπα μάγκες..."

Το ΔΣ του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, μετά την σύλληψη του Βασίλη Φλωρίδη, αποφάσισε πως όποιος θέλει να συζητήσει για την απόκτηση της ΠΑΕ, θα πρέπει πρώτα να παρουσιάσει εγγυητική 5 εκατομμυρίων ευρώ.

"Όχι άλλοι τζάμπα μάγκες..."
33.897views 0shares

Μία σημαντική απόφαση για το μέλλον του συλλόγου προέκυψε από το έκτακτο ΔΣ του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης και μετά την συνάντηση που είχε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Θανάσης Κατσαρής με τον Βασίλη Φλωρίδη και την ξαφνική σύλληψη του τελευταίου.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα συζητήθηκαν στο ΔΣ, αλλά και μετά την παρέμβαση των οργανωμένων, αποφασίστηκε πως όποιο θέλει να παρουσιάζεται ως επενδυτής, θα πρέπει πρώτα να επιβεβαιώνει την οικονομική του κατάσταση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ :

«Ο ΑΣ ΠΑΟΚ ως θεματοφύλακας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και κάτοχος του 10% του μετοχικού κεφαλαίου κατά τη σημερινή συνεδρίαση του δ.σ. του σωματείου, αποφάσισε ομόφωνα ότι :

Κατά την εκδήλωση ενδιαφέροντος από υποψήφιους επενδυτές και για λόγους διασφάλισης των συμφερόντων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ απαιτείται απ΄ αυτούς, για έναρξη συνομιλιών και παρουσίαση οικονομικών και άλλων στοιχείων της εταιρίας εγγυητική επιστολή αναγνωρισμένης τράπεζας ποσού ύψους 5.000.000 ευρώ»

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ