Facebook Pixel Ποιος ξένος του Ολυμπιακού δήλωσε... ερωτευμένος με τον Πειραιά;
| 2017-07-25 17:51:00

Ποιος ξένος του Ολυμπιακού δήλωσε... ερωτευμένος με τον Πειραιά;

Ποιος ξένος του Ολυμπιακού δήλωσε... ερωτευμένος με τον Πειραιά;

Μπορεί να μην είναι πολλά χρόνια στην ομάδα των "ερυθρολεύκων", αλλά σε συνέντευξη του εξέφρασε την αγάπη του για τον σύλλογο και την πόλη.

Ικανοποιημένος που βρίσκεται στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «France Football» ο Αλεξί Ρομαό. Ο Τογκολέζος μέσος, ο οποίος φαίνεται να περνάει καλά στη χώρα μας, είχε να πει μόνο καλά λόγια για την ομάδα, την οποία και χαρακτήρισε σπουδαίο σύλλογο.

Αναλυτικά μερικά αποσπάσματα από τη συνέντευξή του στο «France Football»

Για τον αγώνα με την Παρτιζάν: «Δεν ήταν εύκολη η κλήρωση. Θα πρέπει να περιμένουμε μία σύνθετη κατάσταση και ειδικά μπροστά στο κοινό τους. Είναι μία ομάδα με αρκετές επιθετικές αρετές. Είναι ο πιο σημαντικός αγώνας της χρονιάς. Η πρόκριση στους ομίλους, είναι κυρίαρχος στόχος της ομάδας».

Για την εμπειρία του στην Ελλάδα: «Στην Ελλάδα βρήκα όσα έψαχνα. Σε απόλυτο βαθμό. Την πρώτη μου χρονιά κατακτήσαμε το πρωτάθλημα και αυτό είναι κάτι που με σημάδεψε. Κάθε τίτλος είναι δύσκολος. Ο Ολυμπιακός είναι ένας σπουδαίος σύλλογος με μεγάλη ιστορία στην Ελλάδα, αλλά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Κάθε χρόνο, υπάρχει η πιθανότητα να αγωνίζεσαι στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Και αυτό είναι ένα επιπλέον ισχυρό κίνητρο για κάθε ποδοσφαιριστή. Πέρυσι ήμασταν στο Europa League, φέτος θέλουμε να συνεχίσουμε στο Champions League».

Για τον εαυτό του: «Ήρθα στις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών. Έκανα υπομονή και δούλεψα όσο πιο σκληρά μπορούσα. Ήξερα πως θα πάρω την ευκαιρία μου. Αλλάξαμε τρεις φορές προπονητή. Μίλησα μαζί τους κάθε φορά και μου έδωσαν να καταλάβω πως υπολογίζουν σε εμένα. Μετά όλα έγιναν πιο εύκολα».

Για τη διαφορά γαλλικού και ελληνικού πρωταθλήματος: «Υπάρχουν μεγάλες διαφορές. Στην Ελλάδα υπάρχει λιγότερη τακτική. Το παιχνίδι είναι πιο επιθετικό, αν και οι ομάδες που παίζουν εναντίον μας, προσπαθούν να αμυνθούν και να μην χάσουν. Είναι κάτι φυσιολογικό, καθώς ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που όλοι θέλουν να νικήσουν στην Ελλάδα. Όμως σε γενικές γραμμές, το επίπεδο δεν είναι καλό. Τα ντέρμπι έχουν πάντα ενδιαφέρον».

Για το μέλλον του: «Δεν ξέρω τι θα γίνει. Ίσως επιστρέψω στην Γαλλία για να τελειώσω την καριέρα μου. Έχω συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο και προς το παρόν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος στην Ελλάδα. Αγαπώ τη χώρα, τον Πειραιά, τους ανθρώπους. Για τη συνέχεια, θα σκεφθώ αργότερα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags