Facebook Pixel “Να βγει πρώτα ο Φλωρίδης και βλέπουμε για την εγγυητική”
| 2011-07-21 01:11:00

“Να βγει πρώτα ο Φλωρίδης και βλέπουμε για την εγγυητική”

“Να βγει πρώτα ο Φλωρίδης και βλέπουμε για την εγγυητική”

Στο πλευρό του Βασίλη Φλωρίδη, που είναι στο κρατητήριο, βρέθηκε ο στενός συνεργάτης του, Γιώργος Σαχπαζίδης, ο οποίος έκανε λόγο για περιπέτειά που μπορεί να συμβεί στον καθένα, ενώ δεν θέλησε να πει κάτι για την εγγυητική που ζητάει ο Ερασιτέχνης.

Το olaPAOK.gr ήρθε σε επικοινωνία με τον κ. Σαχπαζίδη, ζητώντας από αυτόν να σχολιάσει τόσο τα απογευματινά τεκταινόμενα, όσο και το τι μέλλει γενέσθαι σε ό,τι αφορά στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μετά την ανακοίνωση της διοίκησης του Α.Σ., σύμφωνα με την οποία οι υποψήφιοι αγοραστές του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του ποδοσφαιρικού τμήματος πρέπει να προσκομίσουν εγγυητική τραπέζης ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ.

Αναφορικά με την σύλληψη του Βασίλη Φλωρίδη ο Γιώργος Σαχπαζίδης μας είπε: "Στον καθένα μπορεί να συμβεί αυτό! Είναι μια διένεξη με την πρώην σύζυγό του, βάσει της οποίας βγήκε απόφαση σε βάρος του Βασίλη Φλωρίδη, η οποία επιδόθηκε σε τόπο διαμονής άγνωστο προς αυτόν. Έτσι βρέθηκε διωκόμενος από τη δικαιοσύνη, για κάτι που δεν γνώριζε καν".

Όσο για το τι πρόκειται να κάνει η πλευρά του υποψήφιου αγοραστή του πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όταν φυσικά ξεμπερδέψει από αυτή την υπόθεση, ο κ. Σαχπαζίδης απάντησε: "Όπως καταλαβαίνετε αυτή τη στιγμή αυτό που ενδιαφέρει τον κ. Φλωρίδη είναι να τελειώσει η περιπέτειά του. Εφόσον γίνει αυτό, θα αποφασίσει τι πρόκειται να πράξει σχετικά με την εγγυητική που ζητά η διοίκηση του Ερασιτέχνη. Αυτή τη στιγμή προέχει να δοθεί λύση στο παρόν θέμα, κάτι που θα γίνει αύριο (σ.σ. Πέμπτη 21/7) με την καταβολή του προστίμου".

Επιπλέον, σε ερώτηση που θέσαμε στον κ. Σαχπαζίδη για το αν για όλα τα παραπάνω έχει συζητήσει με τον Θανάση Κατσαρή, απάντησε καταφατικά: "Πράγματι, έχω μιλήσει με τον κ. Κατσαρή για την περιπέτεια του κ. Φλωρίδη και του εξήγησα τι συνέβη και πώς έχει η κατάσταση. Όσο για την εγγυητική δεν προλάβαμε να μιλήσουμε, αλλά αυτό θα γίνει αφού πρώτα αποφασίσει ο κ. Φλωρίδης τι σκοπεύει να πράξει".

Πηγή: Olapaok.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags