Facebook Pixel Δεν.. πετάει στα σύννεφα ο Κοβάσεβιτς
| 2017-07-26 10:20:00

Δεν.. πετάει στα σύννεφα ο Κοβάσεβιτς

Δεν.. πετάει στα σύννεφα ο Κοβάσεβιτς

Χαμηλούς τόνους κράτησε μετά το 3-1 επί της Παρτιζάν ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Ο Ολυμπιακός κέρδισε, είναι με το ένα πόδι στην επόμενη φάση και στις δηλώσεις του ο παράγοντας της ερυθρόλευκης ΠΑΕ σημείωσε πως υπάρχει ακόμα το... Β' ημίχρονο, στον Πειραιά.

«Εννοείται πως είμαστε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι για αυτό το αποτέλεσμα. Παίξαμε καλά, αλλά έχουμε ένα ακόμα... ημίχρονο την άλλη εβδομάδα. Η Παρτιζάν αντιστάθηκε καλά, αλλά εμείς είμαστε καλύτεροι. Είμαστε, όμως, ο Ολυμπιακός και μπορούμε και καλύτερα, γιατί θέλουμε να είμαστε στους ομίλους φέτος. Αυτός είναι ο στόχος. Ο Ολυμπιακός είναι ένας τεράστιος σύλλογος με μεγάλη δυναμική και εκεί πρέπει να παίζει», ήταν τα λόγια του και συνέχισε.

«Προσωπικά θα ήθελα να δω ακόμα πιο καλή εικόνα της ομάδας στη ρεβάνς, επειδή παίζουμε μπροστά στον κόσμο μας. Φυσικά περιμένουμε νίκη και πρόκριση, όπως περιμέναμε και σήμερα (σ.σ. χθες) νίκη. Στο ποδόσφαιρο δεν ξέρεις ποτέ τι μπορεί να γίνει. Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να είναι ήρεμος. Πρέπει πάντα να είμαστε σε εγρήγορση. Είμαστε επαγγελματίες και έχουμε παίκτες που ξέρουν και μπορούν να είναι επικεντρωμένοι στον αγώνα 90 λεπτά, όπως πρέπει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags