Facebook Pixel Δοκάρια και Βιγιάρ την έστειλαν τελικό!
| 2011-07-21 07:39:00

Δοκάρια και Βιγιάρ την έστειλαν τελικό!

Δοκάρια και Βιγιάρ την έστειλαν τελικό!

O Βιγιάρ κατέβασε τα ρολά στη διαδικασία των πέναλτι, νωρίτερα η Βενεζουέλα είχε σπάσει τα δοκάρια στην παράταση κι έτσι η Παραγουάη μετά από 32 χρόνια βρίσκεται ξανά σε τελικό Κόπα Αμέρικα.

Με ελάχιστες φάσεις ήταν το πρώτο ημίχρονο, με την πρώτη καλή στιγμή να δημιουργείται στο 8΄ όταν από την κεφαλιά του Βερόν, ύστερα από το φάουλ τουτ Μπαρέτο, ο τερματοφύλακας της Βενεζουέλα έπεσε στη γωνία του και έδιωξε τη μπάλα.

Η επόμενη φάση που απασχόλησε έγινε στο 35΄ όταν και η Βενεζουέλα σημείωσε γκολ, το οποίο ακυρώθηκε ως σωστά ως οφσάιντ. Όσαν δεν υπήρξαν σε όλο το ημίχρονο, πάντως, έγιναν στο 43΄ με την μπάλα να βρίσκει το δοκάρι στη κεφαλιά του Μορένο και στη συνέχεια ο Ροντόν έπιασε το δυνατό σουτ όμως ο τερματοφύλακας της Παραγουάης κράτησε το μηδέν.

Ο ρυθμός του παιχνιδιού στο δεύτερο ημίχρονο ήταν στο ίδιο μοτίβο, δίχως φάσεις και όλα έδειχναν πως το ματς θα οδηγηθεί στην παράταση. Εκεί η Βενεζουέλα βρήκε ξανά τα δοκάρια σε δύο φάσεις στο 93΄ και το 95΄ και παρά το γεγονός ότι η Παραγουάη έπαιζε με 10 παίκτες από το 103΄ λόγω της δεύτερης κίτρινης στον Σαντάνα, το σκορ οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι.

Ορτιγόσα, Μπάριος, Ριβέρος, Μαρτίνες και Βερόν ήταν εύστοχη και με τις αποκρούσεις του Βιγιάρ στα πέναλτι των Ρέι και Λουσένα η Παραγουάη πήρε την πρόκριση για τον τελικό της Κυριακής κόντρα στην Ουρουγουάη!

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags