Facebook Pixel Υπέγραψε ο "αντί-Διούδης" στον Άρη
| 2017-07-26 16:40:00

Υπέγραψε ο "αντί-Διούδης" στον Άρη

Υπέγραψε ο "αντί-Διούδης" στον Άρη

Oι "κίτρινοι" ανακοίνωσαν κι επίσημα τον τερματοφύλακα που θα αντικαταστήσει τον 24χρονο κίπερ ο οποίος έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό. 

Ο λόγος για τον πρώην παίκτη της Βέροιας, Γιώργο Καντιμοίρη.

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Γιώργου Καντιμοίρη. Ο 34χρονος τερματοφύλακας (γεννήθηκε στις 19/09/1982 στη Ρόδο) βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός χρόνου με την ομάδα μας.

Ο Γιώργος Καντιμοίρης, που την προηγούμενη σεζόν αγωνίζονταν στη Βέροια, στο παρελθόν έχει φορέσει –μεταξύ άλλων- τη φανέλα του Ιωνικού, της Ρόδου, της Νίκης Βόλου και του Φωκικού.

«Ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα»

Μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας, ο Γιώργος Καντιμοίρης, έκανε την παρακάτω δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ:

«Ήρθα σε μια από τις μεγαλύτερες και ιστορικότερες ομάδες στην Ελλάδα και είμαι χαρούμενος που θα αγωνίζομαι πλέον σε αυτή. Όλοι γνωρίζουμε ότι η θέση του ΑΡΗ βρίσκεται στη Superleague και σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Από την πλευρά μου, θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τη νέα χρονιά τους στόχους της. Αυτή τη στιγμή δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Μας περιμένει πολύ δουλειά στην προετοιμασία».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags