Facebook Pixel Τι δήλωσε ο Ενρίκε για το γκολ - Ατάκα για Μακ και Ρέι!
Ποδόσφαιρο
| 2017-07-27 23:35:00

Τι δήλωσε ο Ενρίκε για το γκολ - Ατάκα για Μακ και Ρέι!

Τι δήλωσε ο Ενρίκε για το γκολ - Ατάκα για Μακ και Ρέι!

Διαβάστε τι είπε ο σκόρερ του ΠΑΟΚ στο ματς με την Ολιμπίκ, Πέδρο Ενρίκε για το όμορφο γκολ που πέτυχε, αλλά και για τους νεοαποκτηθέντες, Μακ και Ρέι.

Αναλυτικά μίλησε για:

- το ματς: «Είναι το πρώτο επίσημο ματς και είναι δύσκολο να βρούμε το ρυθμό μας και να παίξουμε όπως θέλουμε. Πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο και να έχουμε περισσότερα τρεξίματα. Καλό το 1-1, θα ήταν καλύτερη η νίκη, αλλά κι αυτό είναι ένα καλό αποτέλεσμα». 

- το πανέμορφο γκολ που πέτυχε: «Ήταν ένα δύσκολο γκολ, πέρασα τον πρώτο αντίπαλο, είδα ότι είχα χώρο και μετά έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Σούταρα χαμηλά, πέρασε η μπάλα κάτω από τα πόδια του τερματοφύλακα, επειδή είχε κλείσει τη γωνία, αλλά δεν έχει σημασία το γκολ, αλλά το αποτέλεσμα».

- τους πανηγυρισμούς του στην προετοιμασία και το γεγονός ότι ξεκινάει τη σεζόν με γκολ: «Η προπόνηση είναι διαφορετική, είναι όλα πιο εύκολα θεωρητικά, αλλά επειδή οι ρυθμοί είναι πολύ ανεβασμένοι, πρέπει να βάλεις το στοιχείο της διασκέδασης μέσα, για αυτό και αυτοί οι πανηγυρισμοί. Σήμερα δύσκολη μέρα, κουραστικό παιχνίδι, κρατάω το γκολ και το αποτέλεσμα που μας δίνει το πλεονέκτημα».

- τη συνέχεια και την εικόνα που έχει από την ομάδα: «Είμαι αισιόδοξος, έχουμε ποιότητα σαν ομάδα. Ήρθαν πολύ καλοί παίκτες, όπως είναι ο Μακ και ο Ρέι, που είναι πολύ καλός τερματοφύλακας και τον χρειαζόμασταν πολύ ειδικά τώρα που λείπει ο Γλύκος. Βήμα-Βήμα, παιχνίδι με παιχνίδι δείχνουμε ότι έχουμε δυνατότητες να πάμε καλύτερα και είμαστε αισιόδοξοι». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags