28/07/17 - 18:58

Δεν βάζει... μυαλό ο Τζούκιτς: "Παρτιζάν είμαστε, δεν γίνεται να παίξουμε στην κόντρα"!

Δεν μετανιώνει για την επιθετική προσέγγιση της ομάδας του κόντρα στον Ολυμπιακό ο τεχνικός της Παρτιζάν, παρά την ήττα!

Δεν βάζει... μυαλό ο Τζούκιτς: "Παρτιζάν είμαστε, δεν γίνεται να παίξουμε στην κόντρα"!
13.063views 0shares

Μια ημέρα πριν από το παιχνίδι της Παρτιζάν με τη Γιαβόρ για το πρωτάθλημα Σερβίας, ο Μίροσλαβ Τζούκιτς ρωτήθηκα –μεταξύ άλλων- για την τακτική που ακολούθησε η ομάδα του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, στο οποίο ηττήθηκε με 3-1.

Παρ’ όλα αυτά, ο Σέρβος τεχνικός υπεραμύνθηκε της επιθετικής προσέγγισης που είχε η ομάδα του απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο, τονίζοντας ότι δεν είναι στη φύση της Παρτιζάν να παίζει στην αντεπίθεση.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Είμαστε Παρτιζάν δεν μπορούμε να βγαίνουμε στην κόντρα. Θέλω η δική μου Παρτιζάν να βγαίνει μπρόστα. Τόσο κόντρα στην Γιαβόρ και την Μάτσβα, όσο και με τον Ολυμπιακό.

Για ένα μεγάλο διάστημα αυτό συνέβη απέναντι στον Ολυμπιακό. Κυριαρχήσαμε, είχαμε την κατοχή της μπάλας. Βρίσκονταν στο δικό τους μισό. Ποια είναι η όμως η διαφορά; Δεν έκαναν λάθη, δεν έχαναν την μπάλα στις γραμμές και μας τιμώρησαν σε κάθε λάθος μας. Πρέπει να διορθώσουμε αυτά τα λάθη.

Η Παρτιζάν πρέπει να κυριαρχεί, δεν βλέπω κάτι διαφορετικό», τόνισε αρχικά ο Τζούκιτς σημειώνοντας πως δεν θα μπορούσε να τροποποιήσει την τακτική του.

Θα μπορούσαμε να παίξουμε πιο αμυντικά, με περισσότερους παίκτες πίσω, αλλά και πάλι να ηττηθούμε. Έτσι όμως δεν θα υπήρχε πρόοδος, ούτε θα μαθαίναμε».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ