Facebook Pixel Κρίσιμη Δευτέρα για τον Άρη, στενεύουν τα περιθώρια
| 2017-07-31 12:18:00

Κρίσιμη Δευτέρα για τον Άρη, στενεύουν τα περιθώρια

Κρίσιμη Δευτέρα για τον Άρη, στενεύουν τα περιθώρια

Σημαντική είναι η σημερινή μέρα για τον Άρη κυρίως σε ότι αφορά τον τρόπο με τον οποίο θα διοικηθεί από εδώ και πέρα. 

Ο Λευτέρης Αρβανίτης αναμένεται να καταθέσει γραπτώς (το έχει κάνει ήδη προφορικά) την πρότασή του στον Νίκο Λάσκαρη, η οποία περιλαμβάνει την εισροή χρημάτων για να μπορέσει η ΚΑΕ να πληρώσει άμεσες ανελαστικές υποχρεώσεις προς το δημόσιο και το άρθρο 99 και παράλληλα να βάλει σε μια σειρά τους διακανονισμούς των οφειλών προς τους παίκτες και προπονητές της σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Το ύψος του ποσού που έχει συγκεντρώσει ο Αρβανίτης δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα, αλλά θα γνωστοποιηθεί επακριβώς στον Λάσκαρη.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ εξακολουθεί να ισχυρίζεται – και να είναι αισιόδοξος – ότι θα μπουν χρήματα άμεσα από χορηγίες, ολοκληρώνοντας συμφωνίες με επιχειρήσεις του εξωτερικού, ωστόσο οι κίτρινοι δεν έχουν χρονικά περιθώρια να περιμένουν άλλο για τις υποχρεώσεις που πρέπει να πληρωθούν (και ενόψει αδειοδότησης).

Ο Λάσκαρης περιμένει να πάρει την πρόταση Αρβανίτη στα χέρια του και άμεσα θα απαντήσει, αφού πρώτα την μελετήσει με τους συνεργάτες του. Το… τίμημα για την εισροή χρημάτων θα είναι ο (ουσιαστικά) ενεχυροδανεισμός ποσοστού μετοχών της ΚΑΕ, τουτέστιν αν δεν επιστρέψει το ποσό που θα μπει, τότε αυτοί που θα βάλουν τα χρήματα, αυτόματα θα αποκτήσουν το ποσοστό μετοχών, που θα έχει συμφωνηθεί.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags