Facebook Pixel Δεν προλαβαίνει τη ρεβάνς της Τούμπας με Ολιμπίκ!
| 2017-08-01 14:54:00

Δεν προλαβαίνει τη ρεβάνς της Τούμπας με Ολιμπίκ!

Δεν προλαβαίνει τη ρεβάνς της Τούμπας με Ολιμπίκ!

Έκανε για ακόμα μία ημέρα ατομικό πρόγραμμα και πλέον πολύ δύσκολα θα δώσει το "παρών" στον επαναληπτικό με τους Ουκρανούς.

Ο λόγος για τον Ντοριάν Λεβέκ, ο οποίος συνέχισε το πρόγραμμα αποθεραπείας του για να ξεπεράσει το πρόβλημα στην γάμπα και όπως όλα δείχνουν θα απουσιάσει από τον αγώνα με την Ολιμπίκ Ντόνετσκ την Πέμπτη (3/8) στην Τούμπα.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία της ομάδας για την ρεβάνς εναντίον της Ολιμπίκ Ντόνετσκ στην Τούμπα. Παίκτες και τεχνικό τιμ εργάστηκαν πάνω στην αναμέτρηση της Πέμπτης (03.08) με πρωινή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην Νέα Μεσημβρία.

Ο Στανόγεβιτς και οι συνεργάτες του έριξαν τα επίπεδα της έντασης του προγράμματος, θέλοντας να αποφύγουν την επιβάρυνση των ποδοσφαιριστών πριν την αναμέτρηση κόντρα στους Ουκρανούς.

Οι παίκτες αφού ολοκλήρωσαν την προθέρμανση τους, που περιελάμβανε τρέξιμο, αποφυγή εμποδίων και πάσες πάνω σε μπάλες ισορροπίας, έπαιξαν παιχνίδια κατοχής 5 Vs 2, έκαναν εξάσκηση στα τελειώματα και έδωσαν μάχες ένας εναντίον ενός και τρεις εναντίον τριών σε μικρές και μεγάλες εστίες.

Μοναδικός απόντας, ο Ντοριάν Λεβέκ , ο οποίος συνέχισε πρόγραμμα θεραπείας για να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει στην γάμπα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags