Facebook Pixel Αυτός ο Θρύλος είναι για ομίλους - Ισόπαλος (2-2) με την Παρτιζάν στο Γ. Καραϊσκάκης και κουνάει σεντόνι!
| 2017-08-02 23:35:00

Αυτός ο Θρύλος είναι για ομίλους - Ισόπαλος (2-2) με την Παρτιζάν στο Γ. Καραϊσκάκης και κουνάει σεντόνι!

Αυτός ο Θρύλος είναι για ομίλους - Ισόπαλος (2-2) με την Παρτιζάν στο Γ. Καραϊσκάκης και κουνάει σεντόνι!

Ο Ολυμπιακός δεν νίκησε, αλλά έκανε τη δουλειά. Με σκόρερ τους Καρσελά (από λάθος του τερματοφύλακα) και Φορτούνη, οι Πειραιώτες ήρθαν ισόπαλοι με την Παρτιζάν και πέρασαν στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ! Από λάθη του Καπίνο και της άμυνας τα γκολ των Σέρβων...

Έτσι παρατάχθηκε

Ο Μπέσνικ Χάσι κατέβασε τον Ολυμπιακό με σύστημα 4-2-3-1. Κάτω από τα γκολπόστ ήταν ο Καπίνο, ο οποίος είχε μπροστά στα στόπερ τον Ρέτσο και Βούκοβιτς, οποίος έκανε το επίσημο ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα. Στα δεξιά της άμυνας ήταν ο Φιγκέιρας και στα αριστερά ο Κούτρης, Στο κέντρο αγωνίστηκαν οι Ρομαό και Οφόε, με τον Φορτούνη σε ρόλο «δεκαριού», τον Καρσελά δεξιά και τον Μάριν αριστερά. Στην κορυφή της επίθεσης κινήθηκε ο Μπεν.

Το ματς

Έγινε της… γκάφας

Το παιχνίδι ξεκίνησε χωρίς ρυθμό, με τις δυο ομάδες να ψάχνουν τα πατήματά τους στα πρώτο δεκάλεπτο. Στο 14’ χάθηκε η πρώτη ευκαιρία για την Παρτιζάν, με τον Καπίνο να κάνει φοβερή επέμβαση σε κοντινή κεφαλιά του Τζούρτζεβιτς, αφού όμως πρώτα είχε κάνει κακή εκτίμηση στην αρχή της φάσης. Ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού δεν πατούσε καλά, όπως και ο ομόλογός του της Παρτιζάν, κάιτ που φάνηκε στη συνέχεια.

Στο 21’ ο Καρσελά εκτέλεσε «χλιαρό» φάουλ, με τον Κλιάιτς να χάνει την μπάλα μέσα από τα χέρια του προσπαθώντας να μπλοκάρει και αυτή να καταλήγει στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-0 του Ολυμπιακού!

Παρ΄ όλα αυτά, οι Σέρβοι βρήκαν την ισοφάριση στο 33’ με παρόμοιο τρόπο. Ο Καπίνο δεν κατάφερε να μπλοκάρει σταθερά την μπάλα, η οποία έσκασε μπροστά μετά από μακρινό σουτ του Γιάνκοβιτς, με αποτέλεσμα στην επαναφορά ο Σουμά να κάνει 1-1 από κοντά. Μάλιστα, μόλις ένα λεπτό αργότερα η Παρτιζάν θα μπορούσε να πετύχει κι άλλο γκολ, αλλά το σουτ του Τζούρτζεβιτς έφυγε ελάχιστα έξω.

Η Παρτιζάν είχε ακόμα μια καλή ευκαιρία με τον Ταβάμπα στο 39’, ο Ολυμπιακός απάντησε με άστοχο σουτ του Καρσελά στο 44’ και κάπως έτσι το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με σκορ 1-1.

Το «καθάρισε» ο Φορτούνης

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως το πρώτο. Χωρίς ρυθμό στα πρώτα λεπτά και τον Ολυμπιακό να σκοράρει στην πρώτη του φάση!

Αυτό συνέβη στο 51’ όταν ο Κούτρης έκανε πολύ ωραία σέντρα από τα αριστερά για τον Φορτούνη, ο οποίος πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και με κοντινή κεφαλιά έκανε το 2-1, τελειώνοντας ουσιαστικά την υπόθεση πρόκριση για την ομάδα του Μπέσνικ Χάσι.

Στο 58’ λίγο έλειψε ο Βούκοβιτς να συνδυάσει το ντεμπούτο του με γκολ, αλλά ο Κλιάιτς απέκρουσε με υπερένταση την κεφαλιά του μετά από εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε εκ νέου, μέχρι να ανεβεί και πάλι από το… πουθενά στα τελευταία λεπτά. Συγκεκριμένα, στο 84’ η Παρτιζάν κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Τζούρτζεβιτς. Ο Γιάνκοβιτς μπήκε εύκολα στην περιοχή από τα δεξιά και γύρισε την μπάλα, η άμυνα του Ολυμπιακού συνελήφθη κοιμώμενη και ο Τζούρτζετβιτς σκόραρε με δεξί σουτ από το ύψος του πέναλτι.

Όχι μόνο αυτό, αλλά δευτερόλεπτα αργότερα οι Σέρβοι παραλίγο να μπουν ξανά στη διεκδίκηση της πρόκρισης. Ο Ρομαό έκανε τραγικό λάθος γυρίζοντας απρόσεκτα την μπάλα στον Καπίνο, με τον Γιάνκοβιτς να μπαίνει στην πορεία της και να χάνει απίστευτη ευκαιρία για το 2-3!

Τελικά, το παιχνίδι δεν είχε άλλες συγκινήσεις και έληξε ισόπαλο 2-2, σκορ που έδωσε στον Ολυμπιακό την πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:Καπίνο, Ρέτσος, Βούκοβιτς (72’ Ζντιέλαρ), Φιγκέιρας, Κούτρης, Ρομαό, Οτζίτζα Οφόε, Μάριν (87’ Σιώπης), Φορτούνης (70’ Σεμπά), Καρσελά, Μπεν

ΠΑΡΤΙΖΑΝ:Κλιάιρς, Τσίρκοβιτς, Όστοϊτς, Μίλετιτς, Βουλίτσεβιτς, Γέφτοβιτς (79’ Κόσοβιτς), Εβερτον, Γιάνκοβιτς, Σουμά (64’ Πάντιτς), Ταβάμπα (85’ Ίλιτς), Τζούρτζεβιτς

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags