Facebook Pixel Ο Βεκρής για Σισέ, Βγενόπουλο και Πολέμη
| 2011-01-15 23:53:00

Ο Βεκρής για Σισέ, Βγενόπουλο και Πολέμη

Ο Βεκρής για Σισέ, Βγενόπουλο και Πολέμη

Ο Τζόνι Βεκρής με δηλώσεις του ξεκαθάρισε ότι αφενός δεν υπάρχει καμία πρόταση για Σισέ, αφετέρου ότι «δεν είναι στις προθέσεις του Παναθηναϊκού να δώσει ένα από τα μεγαλύτερά του εργαλεία».

«Για να έχουμε κάτι πρέπει να υπάρξει προσφορά. Προσφορά δεν υπάρχει, αυτή τη στιγμή δεν είναι στις προθέσεις του Παναθηναϊκού να δώσει ένα από τα μεγαλύτερά του εργαλεία και να αποδυναμώσει την ομάδα. Οποιαδήποτε παραφιλολογία κάνει κακό στην ομάδα», είπε ο προεδρεύων του Παναθηναϊκού στον ΣΚΑΪ.

Για τις διοικητικές εξελίξεις: "Διαφαίνεται μια λύση. Νομίζω ότι ο Πολέμης είναι διατεθείμενος να αναλάβει, έχω καιρό να μιλήσω μαζί του αλλά από τα δημοσιεύματα τα οποία βλέπω και εγώ, φαίνεται να υπάρχει διάθεση για κάτι θετικό."

Για τα οικονομικά: "Ταμειακά ο Παναθηναϊκός βγαίνει για φέτος, το θέμα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε είναι για μετά τις 31 Μαΐου".

Για την ΑΜΚ: "Δεν έχει πει κάνεις ότι δεν θα συμμετέχει. Ακόμα και ο κ. Βγενόπουλος είπε ότι δεν θα αυξήσει το ποσοστό του, όχι ότι δεν θα συμμετάσχει στην αύξηση."Νομίζω ότι ο Βγενόπουλος θα συμμετέχει στο ποσοστό που του αναλογεί."

Για τον διάδοχό του: "Ελπίζουμε να έχουμε εξέλιξη από Δευτέρα. Ούτως ή άλλως ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλο σωματείο και λύση θα βρει. Δεν γνωρίζω αν υπάρχει εναλλακτικό πλάνο."

Για τον Πολέμη: "Ήθελε να ενημερωθεί πρώτα. Δεν ήθελε να πάρει την καυτή πατάτα χωρίς να γνωρίζει τα πάντα και αν θα τον στηρίξουν την επόμενη μέρα. Είναι πάρα πολύ σωστό αυτό που έκανε."

Για την οικονομική πολιτική λιτότητας: "Είναι ούτως ή άλλως αναγκασμένος να κινηθεί προς τα εκεί λόγω των νέων κανονισμών της ΟΥΕΦΑ, αλλά και οι εποχές δεν είναι για σπατάλες. Παρόλα αυτά μπορεί να παραμείνει ανταγωνιστικός και σε περιόδους λιτότητας. Σε οποιοδήποτε μπάτζετ και να καταλήξουμε θα είναι πάντα ο στόχος μας το νταμπλ και μια καλή πορεία στην Ευρώπη."

Για το αν αυτή θα σημαίνει και τέλος στην έλευση "ονομάτων": "Αυτό θα φανεί στην πορεία, ας μην προδικάζουμε πράγματα. Ας ασχοληθούμε με τα τωρινά θέματα και μετά το Μάιο βλέπουμε."

Για το αν θα συνεχίσει να είναι πρόεδρος: "Φυσικά και όχι, αλλά θα μείνω μέλος του Δ.Σ. "

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags