Facebook Pixel Το ξεκαθάρισε ο νεαρός! Τι δήλωσε ο Ρέτσος για τις "σειρήνες" από το εξωτερικό
| 2017-08-03 00:19:00

Το ξεκαθάρισε ο νεαρός! Τι δήλωσε ο Ρέτσος για τις "σειρήνες" από το εξωτερικό

Το ξεκαθάρισε ο νεαρός! Τι δήλωσε ο Ρέτσος για τις "σειρήνες" από το εξωτερικό

Ο Παναγιώτης Ρέτσος "πολιορκείται" τις τελευταίες ημέρες από συλλόγους της Ευρώπης, αλλά αυτός απάντησε ξεκάθαρα επί του θέματος, μετά την πρόκριση στα play off του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά είπε:

«Ήταν δύσκολο ματς κι αυτό. Στο εκτός έδρας μέσα σε τρομερή ατμόσφαιρα καταφέραμε να πάρουμε το διπλό και ήταν το πρώτο βήμα. Πέρσι την ίδια περίοδο περνούσαμε κρίση όμως φέτος είναι διαφορετικά τα πράγματα.

Ο Χάσι μας τόνιζε απ’ την πρώτη μέρα ότι η νίκη έμεινε… στη Σερβία και πρέπει να προετοιμαστούμε σωστά. Σήμερα δεν ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι, όμως σε δύο εβδομάδες θα είμαστε ακόμη πιο έτοιμοι κι ελπίζω να τα καταφέρουμε.

Σίγουρα θα είμαστε πιο έτοιμοι. Κι εγώ προσωπικά προσπαθώ όπως όλοι μέσα απ’ την προπόνηση. Είμαστε μια καλή ομάδα και πιστεύω σε αυτή».

Για το μέλλον του και το ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού: «Αυτή την στιγμή παίζω στον Ολυμπιακό και δεν με ενδιαφέρουν αυτά που γράφονται. Συνεχώς γράφονται πράγματα τα οποία εγώ δεν τα ξέρω. Αυτή τη στιγμή με νοιάζει να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τα επόμενα παιχνίδια». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags