Facebook Pixel Αυτός έχει "τρελάνει" Μίχελ και Στανόγεβιτς - Τι "τρέχει" με άσο του ΠΑΟΚ - Ετοιμάζει μεταγραφή;
| 2017-08-03 09:15:00

Αυτός έχει "τρελάνει" Μίχελ και Στανόγεβιτς - Τι "τρέχει" με άσο του ΠΑΟΚ - Ετοιμάζει μεταγραφή;

Αυτός έχει "τρελάνει" Μίχελ και Στανόγεβιτς - Τι "τρέχει" με άσο του ΠΑΟΚ - Ετοιμάζει μεταγραφή;

To όνομά του «έπαιξε» πολύ για μεταγραφή στο εξωτερικό τους προηγούμενους μήνες, τελικά παραμένει στην Τούμπα μέχρι… να φύγει αλλά η απόδοσή του δεν έχει ικανοποιήσει τον προπονητή!

Ο λόγος για τον Γκόικο Τσίμιροτ, που με τη μέχρι τώρα απόδοσή του στις προπονήσεις και στα φιλικά της Ολλανδίας αλλά και στο παιχνίδι με την Ολιμπίκ Ντόνετσκ στο Κίεβο, δείχνει να είναι… αλλού.

Ειδικά στο «Βαλερί Λομπανόφσκι» ο Βόσνιος έκανε αρκετά λάθη που δεν ταιριάζουν στην κλάση του, βάζοντας σε σοβαρές σκέψεις τον Στανόγεβιτς για το αν πρέπει να τον χρησιμοποιήσει και στη βασική ενδεκάδα της ρεβάνς με τους Ουκρανούς!

Είναι πολύ πιθανό ο Στανόγεβιτς να αφήσει τον Τσίμιροτ στον πάγκο και στη θέση του να χρησιμοποιήσει ή τον Μπίσεσβαρ ή τον Κάνιας, με το ερώτημα για τον 24χρονο χαφ να είναι το εξής: Χρειάζεται απλά λίγο ακόμα χρόνο για να βρει τον καλό εαυτό του ή έχει το μυαλό του στη μεταγραφή;

Ο ίδιος ο Τσίμιροτ δήλωσε πριν λίγες ημέρες: «Πριν αρχίσουμε την προετοιμασία υπήρξε ενδιαφέρον από τη Γερμανία, αλλά δεν κατατέθηκε επίσημη προσφορά. Για να είμαι ειλικρινής, ούτε εγώ ήθελα να φύγω. Είμαι αφοσιωμένος στον ΠΑΟΚ, αλλά βέβαια ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει στον μέλλον, αν προκύψει κάποια ελκυστική πρόταση».

Λέει αλήθεια ο Τσίμιροτ ή όχι; Μέχρι να τελειώσει πάντως η μεταγραφική περίοδος όλα είναι «ανοιχτά», ειδικά αφού ο ΠΑΟΚ πρόκειται να αποκτήσει έναν τουλάχιστον κεντρικό χαφ τις επόμενες ημέρες.

Είτε έτσι όμως είτε αλλιώς, εκτός από τον Στανόγεβιτς και ο Λούμπος Μίχελ περιμένει περισσότερα από τον Τσίμιροτ, που και πέρσι είχε ξεκινήσει… μουδιασμένος αλλά όσο κυλούσε η σεζόν τόσο ανέβαζε την απόδοσή του, μέχρι τα πλέι οφ όπου… έσκασε όπως όλοι σχεδόν οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου του Βορρά! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags