Facebook Pixel "Μύλος" με UEFA και Νεϊμάρ, δεν φοβούνται στην Παρί
| 2017-08-03 17:02:00

"Μύλος" με UEFA και Νεϊμάρ, δεν φοβούνται στην Παρί

"Μύλος" με UEFA και Νεϊμάρ, δεν φοβούνται στην Παρί

Μετά το "μπλόκο" από την ισπανική ΠΟ και η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία φαίνεται να βάζει θέμα Financial Fair Play για το πολύκροτο deal, όχι όμως άμεσα... Δεν ανησυχούν οι Γάλλοι. 

Σύμφωνα με πηγή της UEFA, την οποία επικαλείται το ισπανικό πρακτορείο ειδήσεων (EFE), δεν αναμένεται στην παρούσα φάση παρέμβαση για να διαπιστωθεί αν παραβιάζεται ή όχι το Financial Fair Play, κάτι που θα μπορούσε να οδηγήσει στην ακύρωση της μεταγραφής.

Η UEFA θα εξετάσει όλα τα στοιχεία της μετακίνησης του 25χρονου επιθετικού, ωστόσο αυτό δεν αναμένεται να συμβεί τώρα.

Σύμφωνα με την δήλωση του αξιωματούχου της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, αυτό θα πραγματοποιηθεί αργότερα, καθώς η μεταγραφική περίοδος είναι ακόμα ανοιχτή και υπάρχει, φυσικά, το ενδεχόμενο η Παρί Σεν Ζερμέν να πουλήσει ποδοσφαιριστές ισοσκελίζοντας ενδεχομένως τα χρήματα που θα δώσει για να πάρει τον Νεϊμάρ.

Σημειώνεται, επίσης, ότι η UEFA παρακολουθεί πάντα τις κινήσεις όλων των συλλόγων, οι οποίοι βρίσκονται υπό την εποπτεία της, ώστε να μην παραβιάζονται οι κανονισμοί της.

Στην περίπτωση της Παρί, αν διαπιστωθεί παραβίαση του Finanacial Fair Play, θα επιβληθούν οι ανάλογες κυρώσεις. Ωστόσο, θεωρείται απίθανο πια να μπει εμπόδιο από την UEFA στη μεταγραφή του Νεϊμάρ.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags