Facebook Pixel Δήλωση-σοκ γνωστού ΠΑΟΚτσή! "Ο Βιεϊρίνια ίσως περισσεύει στον ΠΑΟΚ"!
| 2017-08-03 18:46:00

Δήλωση-σοκ γνωστού ΠΑΟΚτσή! "Ο Βιεϊρίνια ίσως περισσεύει στον ΠΑΟΚ"!

Δήλωση-σοκ γνωστού ΠΑΟΚτσή! "Ο Βιεϊρίνια ίσως περισσεύει στον ΠΑΟΚ"!

Την ώρα που όλοι στην Τούμπα... ζουν κι αναπνέουν με το ενδεχόμενο επιστροφής του Πορτογάλου στην ομάδα, έρχεται μια δήλωση-φωτιά...

Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 φιλοξενήθηκε ο πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ, Νίκος Καραγεωργίου και μίλησε για την προβληματική εμφάνιση του ΠΑΟΚ στο Κίεβο, για το τι πρέπει να κάνει για να προκριθεί αλλά και σε ποιες θέσεις θα πρέπει να ενισχυθεί.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την προβληματική εμφάνιση του ΠΑΟΚ στο Κίεβο
: «Είναι πολύ νωρίς, είναι δεδομένο. Ηταν μια μέτρια εμφάνιση, συνέχεια της περσινής ολοκλήρωσης των πλέι οφ με την ίδια ουσιαστικά ομάδα. Ο μόνος που ήταν καινούριος ήταν ο Μακ, είναι θετικό για τον ΠΑΟΚ να παίζει με τους ίδιους παίκτες. Σίγουρα χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα, όλες οι ομάδες χρειάζονται ακόμη και η Ρεάλ Μαδρίτης».

Για το που οφείλεται η μέτρια εμφάνιση: «Στην σκληρή προετοιμασία δεν μπορούμε να σταθούμε γιατί προετοιμάστηκαν για επίσημο παιχνίδι. Ο προπονητής προσπαθεί εδώ και ενάμιση μήνα να κατασταλάξει στο πως πρέπει να παίξει η ομάδα σε πρόσωπα και σύστημα. Είναι μικρό το χρονικό διάστημα για να το καταλάβει, χρειάζεται χρόνο και πρέπει να του δοθεί και αργότερα να κριθεί, καθώς τα πράγματα είναι δύσκολα και για αυτόν και για την ομάδα. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει αμυντικά προβλήματα, η τετράδα της άμυνας δεν λειτουργεί καλά. Αυτό που δεν λειτουργεί καλά και αυτό ισχύει και πέρυσι, είναι ο χώρος του κέντρου. Αν εξαιρέσουμε τον Σάκχοφ, οι άλλοι δύο δεν βάζουν γκολ. Ανασταλτικά δεν ελέγχουν οι μέσοι τον ρυθμό του παιχνιδιού. Στην επίθεση θα πρέπει να γίνουν πιο γρήγοροι για να βάλουν και κάποια γκολ».

Για το αν είναι φαβορί: «Πρέπει να καταβάλλει πολύ μεγάλη προσπάθεια για να καταφέρει να πάρει την πρόκριση, δεν είναι όμως δεδομένη. Είναι το φαβορί ο ΠΑΟΚ και ο κόσμος περιμένει την πρόκριση και καλύτερο παιχνίδι. Ελπίζουμε να δούμε καλύτερα πράγματα και σε αυτό πρέπει να βοηθήσει και η ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Δεν θα πρέπει να υπάρξουν αποδοκιμασίες, για αυτές επηρεάζουν τους παίκτες».

Για την ενδεχόμενη επιστροφή του Βιεϊρίνια: «Αν είναι να δαπανηθούν πάρα πολλά χρήματα αυτή η μεταγραφή δεν θα βοηθήσει αγωνιστικά. Ο Βιεϊρίνια παίζει εξτρέμ και ο ΠΑΟΚ έχει πληθώρα επιλογών εκεί, είναι ενισχυμένος σε αυτή τη θέση. Στο ψυχολογικό κομμάτι θα βοηθήσει πολύ γιατί αγαπήθηκε από τον κόσμο. Μέσα στο παιχνίδι σε πρόσωπα ίσως περισσεύει ο Βιεϊρίνια, αν είναι να δαπανηθούν τόσα χρήματα καλύτερα να δαπανηθούν σε άλλες θέσεις. Εγώ πιστεύω ότι ο παίκτης χρειάζεται έναν σύγχρονο μέσο υψηλού επιπέδου έναν στόπερ υψηλής κλάσης με προτεραιότητα στον μέσο».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags