Facebook Pixel Ο Στανόγεβιτς... κάλεσε τον Βιειρίνια στον ΠΑΟΚ!
| 2017-08-03 23:56:00

Ο Στανόγεβιτς... κάλεσε τον Βιειρίνια στον ΠΑΟΚ!

Ο Στανόγεβιτς... κάλεσε τον Βιειρίνια στον ΠΑΟΚ!

Στον Πορτογάλο που φέρεται ως μεταγραφικός στόχος του Δικεφάλου αναφέρθηκε ο Σέρβος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με την Ολιμπίκ!

Το ενδεχόμενο της επιστροφής του Αντελίνο Βιειρίνια στον ΠΑΟΚ φαντάζει πιο ορατό από ποτέ και ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς θέλει να δει τον Πορτογάλο στα "ασπρόμαυρα"!

Ο τεχνικός του Δικεφάλου ρωτήθηκε για τον 31χρονο παίκτη στη συνέντευξη Τύπου για το ματς με την Ολιμπίκ και τόνισε αφοπλιστικά ότι... ήρθε η ώρα να γυρίσει!

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

Για τους τομείς στους οποίους έμεινε ικανοποιημένος: "Σίγουρα, η απόδοσή μας ήταν καλύτερη σε σχέση με το πρώτο αγώνα, κάτι που περίμενα διότι παίζαμε στην έδρα μας. Ήμασταν καλύτεροι και σε επίπεδο φυσικής κατάστασης. Είμαι ικανοποιημένος διότι αρκετοί από τους παίκτες μας έδειξαν καλύτερη εικόνα".

Για την εξήγηση που δίνει ο ίδιος για τα αβίαστα λάθη σε πάσες: "Ναι, όντως κάναμε πολλά λάθη, αλλά δημιουργήσαμε και αρκετές ευκαιρίες. Δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι σε επίπεδο φυσικής κατάστασης, και αυτό είναι κάτι που αλλάζει παιχνίδι με το παιχνίδι. Όταν τα πόδια είναι κουρασμένα, έρχονται τέτοιου είδους  λάθη".

Για το αν υπάρχει αγωνία για την κλήρωση ή αν περιμένει ενίσχυση που θα τον κάνει ήρεμο: "Σε δυο εβδομάδες θα είμαστε ακόμα πιο έτοιμοι. Είμαστε ο ΠΑΟΚ, θα είμαστε και πάλι το φαβορί. Αισθάνομαι άνετος, δε νιώθω πίεση... Θα πρέπει βέβαια να δούμε και τον αντίπαλο".

Για τον Βίεϊρίνια και το πλάνο του εφόσον αποκτηθεί: "Σίγουρα, εδώ στην Θεσσαλονίκη μιλάτε χρόνια για τον Βιεϊρίνια αλλά νομίζω ήρθε η ώρα να γυρίσει… Ο Μακ μπορεί να παίξει ως δεύτερος επιθετικός. Είναι εύκολο να προσαρμοστεί ένας προπονητής στους καλούς παίκτες. Θα βρούμε το κατάλληλο σύστημα για να εκμεταλλευτούμε όλους τους παίκτες του ρόστερ".

Για το αν συναντήθηκε με τον Ιβάν Σαββίδη και για το πλάνο ενίσχυσης: "Τώρα ήρθε η ώρα των μεταγραφών. Είχα πει ότι έχουμε το ρόστερ για να πάμε στα πλέι οφ. Έχω μιλήσει με τους ανθρώπους της ομάδας, έχουμε κάποια ονόματα στα χέρια μας, θα δούμε τι θα γίνει ώστε να γίνουν ποιοτικές προσθήκες".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags