Facebook Pixel "Ανάσταση" με Λαζάρ; (BINTEO)
| 2011-07-21 20:13:00

"Ανάσταση" με Λαζάρ; (BINTEO)

"Ανάσταση" με Λαζάρ; (BINTEO)

Τον αντικαταστάτη του Βίκτορ Βιτόλο βρήκε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος απέκτησε τον Κοστίν Λαζάρ για τα επόμενα τρία χρόνια. Μεταγραφή... εξπρές, αφού ο 30χρονος Ρουμάνος ήρθε στην Θεσσαλονίκη και ήδη υπέγραψε.

Με τον Κοστίν Λαζάρ, τον πρώην αρχηγό της Ντιναμό Βουκουρεστίου θα καλύψει ο ΠΑΟΚ το κενό που άφησε ο Βίκτορ Βιτόλο στη μεσαία γραμμή. Ο “εκλεκτός” του Λάζλο Μπόλονι ήρθε σήμερα στην Θεσσαλονίκη, πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, διάρκειας τριών χρόνων.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ αναφέρει:
"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ο 30χρονος διεθνής Ρουμάνος μέσος, Costin Lazar, υπέγραψε συμβόλαιο 3 ετών. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας θα παρουσιαστεί αύριο στις 17.30 στη μικτή ζώνη του γηπέδου της Τούμπα

Ο 30χρονος αμυντικός μέσος θα έχει συμβόλαιο με 300.000 ευρώ ετήσιες αποδοχές, ενώ στον “Δικέφαλο” θέλουν να... τσεκάρουν την ετοιμότητα του, ώστε να δηλωθεί αύριο και αυτός στην λίστα της ΟΥΕΦΑ για το παιχνίδι στο Όσλο εναντίον της Βαλερένγκα για το Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Λαζάρ αποτελεί προσωπική επιλογή του Μπόλονι, ο οποίος τον γνωρίζει πολύ και επέμενε πως η παρουσία του θα βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα, τόσο στα δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια που ακολουθούν όσο και στον... μαραθώνιο του πρωταθλήματος.
Η επίσημη παρουσίαση του παίκτη θα γίνει την Παρασκευή στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου της Τούμπας.

Το προφίλ του Κοστίν Λαζάρ:

Όνομα: Costin Lazar
Ηλικία: 30
Ύψος: 1,79
Τόπος γέννησης: Βουκουρέστι, Ρουμανία
Θέση: Αμυντικός μέσος
Ομάδες: Sportul Studentesc, Rapid Bucuresti
Διεθνής: Ρουμανία (9 συμμ., 0 γκολ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags