Facebook Pixel Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός του Νεϊμάρ σε Μέσι και Σουάρες
| 2017-08-04 11:20:00

Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός του Νεϊμάρ σε Μέσι και Σουάρες

Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός του Νεϊμάρ σε Μέσι και Σουάρες

Ο Βραζιλιάνος άσος είναι πλέον και με τη βούλα παίκτης της Παρί αλλά δεν ξέχασε τους συμπαίκτες με τους οποίους... τρομοκράτησε τις αντίπαλες άμυνες για μια τριετία.

Σήμερα, ο Βραζιλιάνος με ανάρτηση στο λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram αποχαιρετά τα «αδέρφια» του Μέσι και Σουάρες με κοινή φωτογραφία του MSN να πανηγυρίζει, την οποία συνόδευσε με το εξής συγκινητικό μήνυμα:

«Αδερφάκια... Σας εύχομαι το καλύτερο, ευχαριστώ για όλα αυτά τα χρόνια της ευχαρίστησης και της διδασκαλίας. Είμαι ολοκληρωμένος άνθρωπος επειδή έπαιξα μαζί σας.

Ένας από τους λόγους που ήρθα στην Μπαρτσελόνα ήσουν εσύ Λέο Μέσι, διότι ήθελα να παίξω με το ΕΙΔΩΛΟ μου και τον μεγαλύτερο παίκτη που έχω δει στο ποδόσφαιρο. Σε ευχαριστώ για όλη την επιρροή που είχες πάνω μου και ό,τι έμαθα κοντά σου.

Δεν υπάρχει περίπτωση, είμαι υποστηρικτής σου και πάντα θα σε θαυμάζω!

'Χοντρουλή'... Λουίς Σουάρες έφτασες και έφερες μεγάλη χαρά και μας ένωσες ακόμα περισσότερο. Ποιος θα το έλεγε ότι 3 ΝΟΤΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ θα συνεργάζονταν;

Διδάχτηκα αρκετά πράγματα με σένα και το σημαντικότερο είναι να κλοτσάω πρώτος, χαχαχα!

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!! ΣΕ ΑΓΑΠΩ και θα μου λείψεις, ειδικά όσον αφορά το μπάσκετ, χαχαχα.

Επιπλέον, ένα ευχαριστώ σε όλους τους φίλους μου αυτά τα χρόνια. Ήρθα σαν ένα ονειροπόλο παιδί, που ήθελε να μάθει από σας και σήμερα είμαι περήφανος άντρας γιατί σας είχα στο πλευρό μου όλο αυτό το διάστημα.

Ποτέ να μη χάσετε την ταπεινότητά σας και πάντα να είστε χαρούμενοι. Είμαστε ενωμένοι.

Και τα υπόλοιπα: ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags