Facebook Pixel Το αυτονόητο είπε ο Γκαγκάτσης και η... ντρίπλα για μεταγραφές
| 2017-08-04 16:02:00

Το αυτονόητο είπε ο Γκαγκάτσης και η... ντρίπλα για μεταγραφές

Το  αυτονόητο είπε ο Γκαγκάτσης και η... ντρίπλα για μεταγραφές

Ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ στο Europa League, Μάκης Γκαγκάτσης, μίλησε για την κλήρωση του Δικεφάλου, την οποία χαρακτήρισε καλή ενώ έθεσε και τους στόχους της ομάδας στην Ευρώπη

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

-Για την κλήρωση με την Έστερσουντ: "Είναι όντως μια καλή κλήρωση. Η Έστερσουντ είναι μια ομάδα με μια από τις πιο χαμηλές βαθμολογίες. Σαφώς είμαστε ικανοποιημένοι αλλά θα πρέπει να δείξουμε και στο γήπεδο ότι είμαστε το φαβορί.

-Για την πρόκριση επί της Γαλατάσαράι: "Δεν είναι τυχαίο ότι κέρδισε την Γαλατάσαραι 2-0 και κατάφερε να φτάσει ως εδώ. Θα τα λάβουμε όλα υπόψιν. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να δείξει στο γήπεδο ότι είναι το φαβορί"

-Για τους στόχους του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη: "Καταφέραμε και περάσαμε στην επόμενη φάση. Πρέπει να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Πρώτος στόχος είναι να περάσουμε στους 32 του Europa League και φυσικά να προχωρήσουμε ακόμα παραπέρα. Θέλουμε έτσι να μαζέψουμε βαθμούς τόσο για τον ΠΑΟΚ αλλά και για την Ελλάδα στην ειδική βαθμολογία της UEFA.

-Για το χθεσινό επαναληπτικό παιχνίδι κόντρα στην Ολιμπίκ στην Τούμπα και για την εικόνα του ΠΑΟΚ: "Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι, η ομάδα είναι εμφανώς βελτιωμένη σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι στην Ουκρανία. Προκριθήκαμε σχετικά εύκολα. Είμαι σίγουρος ότι στη συνέχεια θα παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι.

-Για τη μεταγραφική ενίσχυση του ΠΑΟΚ: "Δεν ήμουν παρών στη χθεσινή σύσκεψη του ΠΑΟΚ για να έχω κάποια νεότερη ενημέρωση καθώς ήμουν καθ'οδόν για την κλήρωση στην Ελβετία. Περισσότερες πληροφορίες θα σας δώσουν ο αθλητικός διευθυντής και ο προπονητής μας" 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags