Facebook Pixel Αποθεώνει Γιόχανσον πρώην τεχνικός του!
| 2017-08-05 10:47:00

Αποθεώνει Γιόχανσον πρώην τεχνικός του!

Αποθεώνει Γιόχανσον πρώην τεχνικός του!

Ο Γιόν Φαν ντεν Μπρομ, προπονητής της Άλκμααρ που συνεργάστηκε για μια τριετία με τον Γιόχανσον, μίλησε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ» για τον Σουηδό μπακ και εκθείασε τις ικανότητές του

Ο 51χρονος τεχνικός, με καριέρα στους πάγκους των Ντε Χάαγκ, Φίτεσε και Άντερλεχτ εκτός από την Άλκμααρ, μίλησε για τον 25χρονο άσο που θα ντυθεί στα πράσινα και είχε να πει… τα καλύτερα. «Πρώτα από όλα, τόσο προσωπικά όσο και εκ μέρους όλης της οικογένειας της Άλκμααρ, θα ήθελα να ευχηθώ στον Ματίας τα καλύτερα για τη συνέχεια της καριέρας του στη νέα του ομάδα», είπε αρχικά ο Φαν ντε Μπρομ πριν αναφερθεί στον χαρακτήρα και την προσωπικότητα του Σουηδού άσου.

«Ο Ματίας είναι ένα πολύ δυνατό παιδί. Έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια πως είναι ένας μεγάλος… δουλευταράς. Έχει εξαιρετική νοοτροπία, πρόκειται για έναν άψογο επαγγελματία που ποτέ του δεν έδωσε δικαιώματα. Είναι μια αρκετά σταθερή προσωπικότητα, ιδιαίτερα εργατικός και πάνω από όλα παίκτης ομάδας», είπε χαρακτηριστικά ο Ολλανδός τεχνικός για τα στοιχεία του χαρακτήρα του Γιόχανσον, τον οποίο την τελευταία τριετία είχε υπό τις δικές του οδηγίες, καθημερινά στις προπονήσεις και φυσικά και στους αγώνες της Άλκμααρ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags