Facebook Pixel "Θέλει και ο Ολυμπιακός τον Αμπέλ"
| 2017-08-05 14:25:00

"Θέλει και ο Ολυμπιακός τον Αμπέλ"

"Θέλει και ο Ολυμπιακός τον Αμπέλ"

Σε μεταγραφικά σενάρια για τον Αφρικανό μέσο της Λουντογκόρετς, Ανισέ Αμπέλ, ενέπλεξε τους ερυθρόευκους γαλλική ιστοσελίδα.

Η footmercatonet αναφέρει πως στον Ολυμπιακό έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του Ανισέ Αμπέλ. Ο παίκτης αγωνίζεται στη Λουντογκόρετς και από τους Πειραιώτε φέρεται να τον έχουν ξεχωρίσει, πιθανότατα από το φιλικό προετοιμασίας των δύο ομάδων που προηγήθηκε.

«Ο μέσος της Λουντογκόρετς, Ανισέ Αμπέλ, ικανοποίησε αφάνταστα τον τεχνικό της Ναντ, Κλαούντιο Ρανιέρι. Ο τελευταίος έθεσε σε πρώτη προτεραιότητα την απόκτηση του παίκτη από τη Μαδαγασκάρη αυτό το καλοκαίρι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, οι επαφές ανάμεσα στο περιβάλλον του παίκτη και τη Ναντ συνεχίστηκαν έως την Πέμπτη το βράδυ», γράφει το ρεπορτάζ και συνεχίζει.

«Αλλά η Λουντογκόρετς είναι πολύ άπληστη και θέλει επτά εκατ. ευρώ από τη Ναντ για να παραχωρήσει τον παίκτη. Με το ποσό αυτό να χαρακτηρίζεται αστρονομικό, οι διοικούντες τη Ναντ αποφάσισαν να σταματήσουν τις διαπραγματεύσεις. Ο Αμπέλ έχει προσελκύσει μεγάλο ενδιαφέρον και βρίσκεται στο στόχαστρο και των Φιορεντίνα, Λέστερ και Ολυμπιακού».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags