21/07/11 - 22:11

“Πλήρης ο Άρης, αλλά θέλω και έναν επιθετικό”

Την πεποίθηση πως ο Αρης είναι μια ομάδα πλήρης σε όλες τις θέσεις, εξέφρασε ο προπονητής των κιτρίνων, Σάκης Τσιώλης, αμέσως μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό (3-1), αν και δεν είναι αρνητικός σε μεταγραφή ενός επιθετικού.

“Πλήρης ο Άρης, αλλά θέλω και έναν επιθετικό”
35.621views 0shares

 

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Τσιώλης, δήλωσε: «Το σημαντικό είναι πως τελείωσε και ο δεύτερος κύκλος προετοιμασίας και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί έχουν δώσει τον καλύτερό τους εαυτό. Σε ότι αφορά το ματς, έδωσε την ευκαιρία στα παιδιά να βγουν έξω από τη ρουτίνα των προπονήσεων και να αφομοιώσουν σύστημα και τακτική. Νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο! Σε ταχύτητα και αυτοματισμούς δεν είμαστε ακόμη σε καλό επίπεδο, όμως αυτό θα έχουμε την ευκαιρία να το βελτιώσουμε στο τρίτο στάδιο. Συγχαρητήρια στον Παναιτωλικό γιατί έχουμε ανάγκη από τέτοιες ομάδες στη μεγάλη κατηγορία».

Σε ότι αφορά την ενίσχυση, τόνισε: «Νομίζω πως ο Αρης είναι μια πλήρης ομάδα, έχουμε πολλούς παίκτες σε κάθε θέση, σίγουρα όμως ένας παίκτης στην επίθεση που θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά είναι ευπρόσδεκτος. Σε ότι αφορά το κέντρο της άμυνας, είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον Γιαννίτση και νομίζω πως ο Αρης πρέπει να δώσει μια ευκαιρία σε ένα δικό του παιδί. Σίγουρα υπάρχει ένας κίνδυνος σχετικά με την απειρία του, όμως κάπως έτσι ξεκινήσαμε όλοι το ποδόσφαιρο»


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ