Facebook Pixel “Θέλω Ντιόπ, Μίτσελ, αλλά το θέμα είναι τι μπορούμε...”
| 2011-07-21 22:21:00

“Θέλω Ντιόπ, Μίτσελ, αλλά το θέμα είναι τι μπορούμε...”

“Θέλω Ντιόπ, Μίτσελ, αλλά το θέμα είναι τι μπορούμε...”

Ο Μανόλο Χιμένεθ εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τη νίκη της ΑΕΚ κόντρα στην Οντράντσι με 5-0, ωστόσο δεν εμφανίστηκε αισιόδοξος για το μέλλον των Ντιόπ και Μίτσελ στην Ένωση. Παράλληλα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γκούντγιονσεν, αλλά και για τους Κοντοέ, Χέλγασον.

Αναλυτικά:

Για το ματς: «Σίγουρα είναι ένα παιχνίδι από το οποίο δεν μπορείς να περιμένεις να δεις πολλά, βάσει της δυναμικότητας του αντιπάλου. Είμαστε κουρασμένοι και αυτό φάνηκε. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από όσα έγιναν. Μου άρεσε πολύ η κίνηση με ή χωρίς την μπάλα αλλά και το γεγονός ότι πιέζαμε όπως έπρεπε σε όλο τον χώρο. Δεν ήμασταν όσο αποτελεσματικοί θέλαμε αλλά ξαναλέω πως είμαι πολύ ικανοποιημένος».

Για τους Ντιόπ και Μίτσελ: «Το θέμα δεν είναι τι θέλουμε αλλά τι μπορούμε. Πρέπει να κάνουμε κινήσεις και να αποδεσμευτούν και κάποιοι. Χαίρομαι που με ρωτάτε για αυτούς τους δύο παίκτες γιατί αναγνωρίζετε την αξία τους. Σαφέστατα και θα τους ήθελα, τους θέλώ. Ο ένας μας ανήκει αλλά έχει οικογενειακά προβλήματα, ο άλλος ανήκει στην Μπέρμιγχαμ και δεν μπορώ να ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον. Και τον Τσάβι θα ήθελα, αλλά δεν μπορούμε. Γι' αυτό ξαναλέω πως το θέμα δεν είναι τι θέλουμε αλλά τι μπορούμε».

Για τον Γκούντγιονσεν: «Είναι μια πολύ καλή κίνηση. Ερχεται για να μας βοηθήσει. Είναι μια πολύ μεγάλη κίνηση. Θα κάνει πολύ καλό αγωνιστικά αλλά και συνολικά στην ΑΕΚ».

Για τους Κοντοέ, Χέλγκασον που αγωνίστηκαν περισσότερο: «Είναι πολύ δυνατοί, ικανοί και ήξερα ότι μπορούν να παίξουν για περισσότερη ώρα από τους άλλους. Δεν είχα βέβαια τον Κάλα (σ.σ. πέντε μέρες θα μείνει εκτός) και δεν είχα λόγο να βάλω τον Δέλλα, γιατί ξέρω ποιος είναι και τι μπορεί να κάνει».

Για τον... στόπερ Αγκιρίμπα: «Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο πρέπει να έχεις ποδοσφαιριστές που μπορούν να παίξουν σε αρκετές θέσεις και όχι σε μία. Είναι αμυντικός χαφ αλλά μπορεί να παίξει και στο κέντρο της άμυνας. Σαφέστατα και είμαι ικανοποιημένος ως τώρα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags