Facebook Pixel Παίκτης του ΠΑΟΚ αποθέωσε Ολυμπιακό και "Γ. Καραϊσκάκης"!
| 2017-08-05 21:52:00

Παίκτης του ΠΑΟΚ αποθέωσε Ολυμπιακό και "Γ. Καραϊσκάκης"!

Παίκτης του ΠΑΟΚ αποθέωσε Ολυμπιακό και "Γ. Καραϊσκάκης"!

Ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για τους Πειραιώτες σε δηλώσεις που πραγματοποίησε στην πατρίδα του!

Ο Ολυμπιακός καλείται να αντιμετωπίσει την Ριέκα κι έτσι οι Κροάτες επιστράτευσαν έναν συμπατριώτη τους που παίζει στην Ελλάδα προκειμένου να αναλύσει το αγωνιστικό προφίλ των Πειραιωτών.

Αυτός ήταν ο Μάριν Λέοβατς του ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν δίστασε να αναφερθεί με τα καλύτερα λόγια στον Ολυμπιακό!

Ο Κροάτης αριστερός μπακ μίλησε στην κροατική "novilist.hr" και αποκάλεσε τους Ερυθρολεύκους κορυφαία ομάδα, τόνισε ότι ενισχύθηκαν με σπουδαίους παίκτες στις μεταγραφές. Παράλληλα, αποθέωσε τον Κώστα Φορτούνη, αλλά και την έδρα του Ολυμπιακού!

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

Για τον φετινό Ολυμπιακό και την ενίσχυσή του: «Η Ριέκα σαφώς και θα μπορούσε να έχει ένα ευκολότερο αντίπαλο από τον Ολυμπιακό, όμως επίσης πιστεύω ότι έχει πιθανότητες πρόκρισης στους ομίλους του Champions League. Ο Ολυμπιακός είναι μια κορυφαία ομάδα και έχει ενισχυθεί πολύ αυτή τη σεζόν ξοδεύοντας αρκετά χρήματα για μεταγραφές. Πήρε τον Οτζίτζα-Οφόε από τη Λέγκια ο οποίος έπαιξε στα ματς με την Παρτιζάν και μου άρεσε πάρα πολύ. Ο Εμενίκε ήρθε επίσης από τη Φενέρμπαχτσε, ενώ στο αριστερό άκρο της άμυνάς τους όπου είχαν πρόβλημα, απέκτησαν τον Μίλιτς. Υπάρχει επίσης ο αρχηγός της ομάδας, ο Φορτούνης, ένας από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος. Ακόμη κι έτσι όμως, φαίνεται πως κάτι δεν δουλεύει σωστά συνολικά, οπότε πιστεύω ότι η Ριέκα έχει λογικές ελπίδες για να προκριθεί».

Για το αγωνιστικό στυλ των «ερυθρόλευκων»: «Είναι μια ομάδα που θέλει να έχει την κατοχή της μπάλας και να πιέζει. Έτσι παίζει και στην Ελλάδα, εκτός πιθανώς από τα ντέρμπι, κόντρα στον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό. Δεν υπάρχει άλλη ομάδα στο πρωτάθλημα που μπορεί να τους προβληματίσει. Είναι πολύ επιθετικοί, με παίκτες που διαθέτουν εξαιρετική τεχνική, πράγματα στα οποία η Ριέκα θα πρέπει να βρει απαντήσεις».

Για την έδρα του Ολυμπιακού και την ατμόσφαιρα που επικρατεί: «Το στάδιο είναι όμορφο και η ατμόσφαιρα εχθρική. Σίγουρα όμως οι παίκτες της Ριέκα θα απολαύσουν το παιχνίδι εκεί. Πρέπει απλά να είναι... γενναίοι! Αν η Ριέκα είναι έξυπνη και αποφασισμένη στο πρώτο παιχνίδι, σίγουρα θα έχει ελπίδες για ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς».

Για τις διαφορές του Ολυμπιακού με τη Σάλτσμπουργκ, την οποία απέκλεισε στον προηγούμενο γύρο η Ριέκα: «Η Σάλτσμπουργκ είναι μια νέα ομάδα, έχουν πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές. Σε αντίθεση λοιπόν με αυτή, ο Ολυμπιακός έχει μεγαλύτερη εμπειρία τόσο σε ατομικό επίπεδο όσο και σαν ομάδα στο Champions League. Σαν ποιότητα δεν έχουν πολλές διαφορές, όμως θα έλεγα ότι οι Έλληνες είναι λίγο πιο πάνω και στο κομμάτι αυτό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags