Facebook Pixel Η υπόθεση σηκώνει τσιγάρο...
| 2011-07-22 00:35:00

Η υπόθεση σηκώνει τσιγάρο...

Η υπόθεση σηκώνει τσιγάρο...

Ένα πακέτο τσιγάρα κάπνισε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα με τα χάλια του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο. Ο Πορτογάλος έφυγε προβληματισμένος και χωρίς δηλώσεις μετά το 0-0.

Απογοητευμένος από την εικόνα του Παναθηναϊκού στη φιλική αναμέτρηση με τον Ατρόμητο έμεινε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος κατά την διάρκεια του ματς έκατσε ελάχιστα λεπτά στον πάγκο του. Από την αρχή του αγώνα ήταν όρθιος και συνεχώς έδινε οδηγίες. Μάλιστα, μετά το πέρας των πρώτων είκοσι λεπτών και βλέποντας πως οι παίκτες του δεν μπορούσαν να φτάσουν στην αντίπαλη περιοχή, άρχισε να φωνάζει και να ζητάει καλύτερες πάσες και τρεξίματα.

Όσο περνούσε η ώρα ο Πορτογάλος εκνευριζόταν ακόμα περισσότερο, καθώς έβλεπε πως στο χορτάρι δεν έβγαινε τίποτα από όσα έχει δουλέψει με τους παίκτες του στις προπονήσεις. Μάλιστα, ο τεχνικός του “τριφυλλιού” ήταν τόσο εκνευρισμένος με την εικόνα της ομάδας του, που χωρίς υπερβολή κατά την διάρκεια του ματς κάπνισε ένα ολόκληρο πακέτο τσιγάρα!

Ο Φερέιρα γνωρίζει πως σε λιγότερο από μία εβδομάδα ο Παναθηναϊκός πρέπει να... μεταμορφωθεί και να φορέσει το καλό του “κουστούμι” για τα ευρωπαϊκά ματς με την Οντένσε, ωστόσο η ειδικά η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου στο Περιστέρι, όπου έπαιξαν οι βασικοί, δεν τον αφήνει να αισιοδοξεί και πολύ. Το σίγουρο είναι πως στις προπονήσεις που απομένουν θα προσπαθήσει να διορθώσει κάποια πράγματα, ωστόσο κανείς δεν ξέρει αν προλαβαίνει.

Δηλώσεις πάντως μετά το ματς δεν θέλησε να κάνει, κάτι που συνηθίζει βέβαια μετά τα φιλικά, οπότε όσα έχει να πει για την εμφάνιση κόντρα στον Ατρόμητο, θα τα πει απευθείας στους ποδοσφαιριστές του...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags