22/07/11 - 01:25

Καρφί για το πρώτο ...σερβίς!

Παλιά μου τέχνη κόσκινο, που λένε. Τι επιδέξιο καρφί ήταν αυτό που έριξε ο Γόντικας σήμερα εκεί στο πηγαδάκι που μίλαγε; Θυμήθηκε τα νιάτα του, τότε που ήταν βολεϊμπολίστας.

Καρφί για το πρώτο ...σερβίς!
36.181views 0shares

Είπε, λοιπόν, ο Γόντικας ότι σύμφωνα με την πληροφόρηση που έχει, το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 27-28 Αυγούστου! Δεν είναι ανεξήγητο έως...κουφό αυτό, όμως; Εντάξει, το είχε αποφασίσει από ...παλιά η Λίγκα πως το πρωτάθλημα θα άρχιζε το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου, αλλά έκτοτε έχουν έρθει τα πάνω κάτω στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Γόντικας, βέβαια, δεν έβγαλε από την κοιλιά του αυτό το "28 Αυγούστου". Είπε ότι έχει αυτή την πληροφορία, παρότι τον τελευταίο καιρό διαρρέουν διάφορα περί αναβολής για 11 ή και 18 Σεπτεμβρίου. Συνεπώς, το θέμα έχει προφανώς συζητηθεί ανάμεσα στους παράγοντες, οι οποίοι τα ίδια -περί 27-28 Αυγούστου- έλεγαν και στο Δ.Σ. της Λίγκας στις 28 Ιουνίου, αλλά μετά δεν το ξανάγγιξαν το θέμα μπροστά στη θύελλα που εξελισσόταν. Πάντως, κατά πάσα πιθανότητα οι παράγοντες έχουν συμφωνήσει σιωπηρά να επιμείνουν σε αυτή την ημερομηνία. Θα έχουν τους λόγους τους!

Γιατί, όμως, η επίσημη Λίγκα δεν το ξεκαθαρίζει το θέμα και το αφήνει να σέρνεται; Απλός ο λόγος…

Εδώ δεν ξέρουμε τι γίνεται με τα πλέι οφ, με το ποιοι ανεβαίνουν και ποιοι πέφτουν, με τα στημένα, με τόσους παράγοντες να κατηγορούνται, με τις προσφυγές των "αδικημένων" στα χαρτιά, με ένα σωρό θέματα τέλος πάντων. Όλα ανοιχτά είναι. Πώς, λοιπόν, θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα στις 27-28 Αυγούστου όταν υπάρχουν σε εκκρεμότητα τόσα ζητήματα;

Δεν θα πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσουν αυτά και μετά να αρχίσουν οι αγώνες; Εκτός κι αν κανείς δεν ενδιαφέρεται αν και το επόμενο πρωτάθλημα είναι σαν τα προηγούμενα…


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ