16/01/11 - 01:05

Κλειστή Τούμπα με Ολυμπιακό και ΠΑΟ;

Ορατός είναι ο κίνδυνος να «κλείσει» η Τούμπα για την ρεβάνς του Κυπέλλου, ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, που είναι προγραμματισμένη για της 2 Φεβρουαρίου μετά τα επεισόδια που έγιναν στον «Βόλο».  

Κλειστή Τούμπα με Ολυμπιακό και ΠΑΟ;
45.805views 0shares

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» απειλείται με τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών και εάν τα επεισόδια θεωρηθούν ευρείας κλίμακας, τότε η ποινή θα είναι από μία μέχρι δύο αγωνιστικές. Κάτι που σημαίνει ότι το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα είναι σίγουρα χωρίς κόσμο.

Εάν τα επεισόδια θεωρηθούν μεμονωμένα, ο ΠΑΟΚ είναι υπότροπος και η ποινή θα είναι από δύο μέχρι τέσσερις αγωνιστικές. Κάτι που σημαίνει ότι εκτός από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο, θα είναι κεκλεισμένων των θυρών και το ματς πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό.

Η υπόθεση θα εκδικαστεί την Τετάρτη και η απόφαση αναμένεται να βγει την Πέμπτη. Όμως, ακόμα και μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών να επιβληθεί στον ΠΑΟΚ, η ποινή δεν θα είναι για το παιχνίδι πρωταθλήματος με την Ξάνθη, καθώς δεν θα έχει περάσει το τετραήμερο που ορίζει η νομοθεσία. Έτσι, ο «Δικέφαλος» του Βορρά θα εκτίσει την ποινή στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Πηγή: theplayer.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ