Facebook Pixel Τρομερή ατάκα Ζιλέ για Χάσι - Τι είπε για Οφόε και Καρσελά!
| 2017-08-08 19:48:00

Τρομερή ατάκα Ζιλέ για Χάσι - Τι είπε για Οφόε και Καρσελά!

Τρομερή ατάκα Ζιλέ για Χάσι - Τι είπε για Οφόε και Καρσελά!

Ο Βέλγος χαφ έσταξε... μέλι για τον Μπεσνίκ Χάσι, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στην παρουσία των Οφόε και Καρσελά στον Ολυμπιακό.

«Είναι μία καινούρια πρόκληση για μένα. Σιγά σιγά πλησιάζω στο τέλος της καριέρας μου και αυτή ήταν μία ευκαιρία που δεν μπορούσα να αρνηθώ. Υπάρχει μία ευκαιρία να αγωνιστώ ξανά στο Champions League, εφόσον περάσουμε από τα προκριματικά βέβαια. Επίσης, η ποιότητα ζωής είναι πολύ σημαντική, ενώ έχω ένα πολύ καλό συμβόλαιο. Το πρότζεκτ της ομάδας μου δίνει αρκετές φιλοδοξίες, καθώς παλεύει για το πρωτάθλημα κάθε χρόνο. Από την άλλη, ξέρω αρκετά άτομα στην ομάδα», ήταν τα πρώτα λόγια του Γκιγιόμ Ζιλέ στην ιστοσελίδα «rtbf.be».

Για την παρουσία του Μπέσνικ Χάσι: «Είχε τη μεγαλύτερη συμβολή για να υπογράψω. Με ξέρει… απ’ έξω και αυτό θα βοηθήσει. Θα αγωνιστώ ξανά με τους Οφόε και Καρσελά και αυτό επίσης είναι καλό. Ο Χάσι ξέρει όλους τους παίκτες που έχουν αγωνιστεί στο πρωτάθλημα του Βελγίου. Αυτοί οι δύο παίκτες είναι πάρα πολύ καλοί και με κάνει πολύ χαρούμενο που θα είμαστε ξανά συμπαίκτες. Αυτό, θα με βοηθήσει να προσαρμοστώ ακόμη πιο γρήγορα, ώστε να είμαι καλύτερος στο γήπεδο».

Για τον Ολυμπιακό: «Είναι μία ομάδα που στοχεύει στη κατάκτηση του πρωταθλήματος και θα μπορούσε να το πάρει ακόμη και στο Βέλγιο. Είναι ένα ευρωπαϊκό μέγεθος, το οποίο συχνά αποκτά μεγάλα ονόματα».

Για το αν θα επέστρεφε στην Άντερλεχτ ή στο Βέλγιο γενικά: «Αυτό είναι ένα όνειρο… Αλλά, θα δω πως θα πάει η καριέρα μου. Σίγουρα, οι εκπλήξεις δεν αποκλείονται ποτέ». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags