Facebook Pixel Γι' αυτό "χαλάει" του Πούκι, λένε οι Δανοί! Διαβάστε τους λόγους
| 2017-08-11 11:59:00

Γι' αυτό "χαλάει" του Πούκι, λένε οι Δανοί! Διαβάστε τους λόγους

Γι' αυτό "χαλάει" του Πούκι, λένε οι Δανοί! Διαβάστε τους λόγους

Δημοσίευμα από την Δανία κάνει λόγο για "ναυάγιο" στην μεταγραφή του Τέεμου Πούκι στον Παναθηναϊκό, εξηγώντας τους... απίστευτους λόγους που οδήγησαν σε αυτό.

Ανοιχτό παραμένει -τουλάχιστον από πλευράς Παναθηναϊκού- το θέμα του Φινλανδού επιθετικού, παρότι ένα δημοσίευμα από την Δανία αναφέρει το αντίθετο.

Σύμφωνα με αυτό, οι Πράσινοι κατέθεσαν πρόταση στην Μπρόντμπι για τον Πούκι, όμως αυτή απορρίφθηκε, καθώς ο Παναθηναϊκός δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να ολοκληρώσει την μεταγραφή.

Όπως αναφέρει το δανέζικο δημοσίευμα, το "τριφύλλι" προσπαθούσε να χρησιμοποιήσει τα ελληνικά ΜΜΕ για να πιέσει ότι υπάρχει συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, προκειμένου να αναγκάσει την Μπρόντμπι να συναινέσει και να ολοκληρωθεί το deal.

Επιπλέον, αναφέρεται πως οι Πράσινοι παρουσίασαν το γεγονός πως αν η δανέζικη ομάδα αρνούνταν την πρόταση, θα πήγαινε κόντρα στην θέληση του παίκτη να πάρει μεταγραφή στην Ελλάδα.

Έτσι, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ από την Δανία, η περίπτωσή του φαίνεται πως οδηγείται σε... ναυάγιο, αφού η Μπρόντμπι δεν είναι διατεθειμένη να μπει σε νέες διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags