Facebook Pixel "Τρελαίνουν" κόσμο οι ματσάρες της Πρέμιερ - Ο Σίλβα "έκλεψε" τον βαθμό στο 94' από την Λίβερπουλ! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2017-08-12 16:35:00

"Τρελαίνουν" κόσμο οι ματσάρες της Πρέμιερ - Ο Σίλβα "έκλεψε" τον βαθμό στο 94' από την Λίβερπουλ! (ΒΙΝΤΕΟ)

"Τρελαίνουν" κόσμο οι ματσάρες της Πρέμιερ - Ο Σίλβα "έκλεψε" τον βαθμό στο 94' από την Λίβερπουλ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά το εντυπωσιακό Άρσεναλ-Λέστερ είδαμε ακόμα ένα εκπληκτικό παιχνίδι. Η Γουότφορντ του Μάρκο Σίλβα κατάφερε να "κλέψει" την ισοπαλία (3-3) στις καθυστερήσεις από την ομάδα του Κλοπ, που είχε κάνει επική ανατροπή.

Ο αγώνας στο "Βίκαρεϊτζ Ρόουντ" ήταν τρομερός από το ξεκίνημα και σε αυτό βοήθησε το γρήγορο γκολ από πλευράς Γουότφορντ. Μόλις στο 8' ο Οκάκα έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους, όμως η Λίβερπουλ έφερε το ματς στα ίσα στο 29' με όμορφο πλασέ του Μανέ.

Τα προβλήματα στην άμυνα των Κόκκινων ήταν εμφανή και στο 2-1 της Γουότφορντ, που διαμορφώθηκε από τον Ντουκουρέ στο 32'. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ πήρε τα ηνία, ισοφάρισε με πέναλτι του Φιρμίνο στο 55' και ανέτρεψε το σκορ στο 57' με τέρμα του Σαλάχ.

Κι ενώ έδειχνε πως θα κρατήσει την σπουδαία νίκη, ήρθε η φάση στο 94' για να της... κλέψει το τρίποντο. Η άμυνα αδράνησε ξανά, ο Μινιολέ έβαλε λάθος τα χέρια του και ο Μπρίτος, που ήταν και οφσάιντ, έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 3-3.

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης:

Уотфорд - Ливерпуль от GOALTIME - ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags