Facebook Pixel Ο Ρονάλντο ξεφτίλισε Μπάρτσα και Βαλβέρδε! (Vid)
| 2017-08-14 00:52:00

Ο Ρονάλντο ξεφτίλισε Μπάρτσα και Βαλβέρδε! (Vid)

του Βαγγέλη Καράμαλη
Ο Ρονάλντο ξεφτίλισε Μπάρτσα και Βαλβέρδε! (Vid)

Η Ρεάλ «πάτησε» την Μπάρτσα μέσα στο σπίτι της 3-1 με γκολάρες, στο πρώτο ματς για το Σούπερ Καπ. Μπήκε αλλαγή ο Κριστιάνο, πέτυχε ένα φανταστικό τέρμα και αποβλήθηκε!

Αγκαλιά με την πρώτη κούπα της σεζόν βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς στο πρώτο παιχνίδι του Σούπερ Καπ Ισπανίας, πέρασε… αέρα με 3-1 από το «Καμπ Νου», παίζοντας και με παίκτη λιγότερο στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν προηγήθηκε με αυτογκόλ του Πικέ στο 50’, η Μπαρτσελόνα του Ερνέστο Βαλβέρδε ισοφάρισε με πέναλτι… ανακάλυψη του Μέσι στο 77’, όμως οι γκολάρες του Ρονάλντο στο 80’ και του Ασένσιο στο 90’, έγραψαν το τελικό 1-3!

Μεγάλος πρωταγωνιστής φυσικά της βραδιάς ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος τα έκανε όλα σε σχεδόν 25 λεπτά. Ο Πορτογάλος σταρ στο 58’, έγραψε το 1-2 με απίθανη σουτάρα στο 80’ και αμέσως μετά είδε την κίτρινη κάρτα επειδή πανηγύρισε έξαλλα βγάζοντας την μπλούζα και δείχνοντας τους κοιλιακούς στους φίλους της Μπαρτσελόνα, που τον έβριζαν από όταν μπήκε στο παιχνίδι.

Ωστόσο, δεν κατάφερε να τελειώσει το ματς, καθώς στο 82’ «βούτηξε» για πέναλτι, είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε. Μάλιστα, πάνω στα νεύρα του, έσπρωξε και τον διαιτητή!!!
 

Η γιούχα, οι γκολάρες και το… μούφα πέναλτι!

Ανώτερη σε σχέση με την Μπαρτσελόνα του Βαλβέρδε που ακόμα… ψάχνεται μετά την αποχώρηση του Νεϊμάρ, εμφανίστηκε η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία νίκησε πολύ άνετα.

Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο ήταν σχετικά μοιρασμένο και χωρίς πολλές φάσεις, ωστόσο στην επανάληψη… χορτάσαμε ντέρμπι. Στο 50ό λεπτό ο Πικέ στην προσπάθειά του να απομακρύνει μια σέντρα του Μαρσέλο από τα αριστερά, ο Πικέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Τερ Στέγκεν για το 0-1, ωστόσο η Μπαρτσελόνα βρήκε απάντηση.

Στο 77ο λεπτό, ο διαιτητής παρασύρθηκε από την πτώση του Λουίς Σουάρες και υπέδειξε πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Μέσι, όμως στο 80’ ο Κριστιάνο Ρονάλντο με ένα εκπληκτικό γκολ έγραψε το 1-2 και απάντησε βγάζοντας την μπλούζα του και δείχνοντας τους κοιλιακούς του στην εξέδρα, που τον αποδοκίμαζε από όταν πέρασε αλλαγή στο 58ο λεπτό.

Ο Πορτογάλος πανηγύρισε εκδηλωτικά με αποτέλεσμα να αντικρίσει την κίτρινη κάρτα, ενώ στο 82ο λεπτό… βούτηξε για πέναλτι, ο ρέφερι του έδειξε αυστηρά την δεύτερη κίτρινη και κόκκινη και τον έστειλε στα αποδυτήρια. Ο Κριστιάνο τρελάθηκε και στις διαμαρτυρίες του έσπρωξε τον διαιτητή, κίνηση που δεν αποκλείεται να του επιφέρει μεγαλύτερη τιμωρία!

Ωστόσο, παρότι η Ρεάλ έπαιξε με 10 παίκτες, κατάφερε στο 90’ να πετύχει και τρίτο γκολ, με τον Ασένσιο με σουτάρα να γράφει το 3-1 και να δίνει τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης στην «Βασίλισσα», ενώ του δεύτερου ματς στη Μαδρίτη, τα μεσάνυχτα της Τετάρτης.
 

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Αλέις Βιδάλ, Πικέ, Ουμτιτί, Τζόρντι Άλμπα, Ράκιτιτς, Μπουσκέτς, Ινιέστα (68' Σέρτζι Ρομπέρτο), Μέσι, Σουάρες, Ντεουλοφέου (59' Σουάρεθ).

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ζινεντίν Ζιντάν): Νάβας, Καρβαχάλ, Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Καζεμίρο, Κόβατσιτς (68' Ασένσιο), Κρόος, Ίσκο, Μπέιλ (81' Λούκας Βάθκεθ), Μπενζέμα (58' Κριστιάνο Ρονάλντο).

 



Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags