Facebook Pixel Χαμηλά το κεφάλι: Η δήλωση του Δώνη για τη σημαντική νίκη του ΑΠΟΕΛ
| 2017-08-16 07:21:00

Χαμηλά το κεφάλι: Η δήλωση του Δώνη για τη σημαντική νίκη του ΑΠΟΕΛ

Χαμηλά το κεφάλι: Η δήλωση του Δώνη για τη σημαντική νίκη του ΑΠΟΕΛ

Νίκη με 2-0 για την ομάδα του Έλληνα τεχνικού επί της Σλάβια Πράγας, αλλά ζητάει χαμηλά το κεφάλι...

«Το σημαντικό είναι ότι έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα όμως σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να μας δώσει την πρόκριση. Πρέπει να σκεφτούμε πως θα λειτουργήσουμε στο δεύτερο παιχνίδι και να παίξουμε για να σκοράρουμε εκεί», ανέφερε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός και πρόσθεσε:

«Πρώτα πρέπει να ηρεμήσω γιατί το πρώτο βράδυ είναι πάντα η ένταση του αγώνα. Για μένα είναι σημαντικό ότι επανέρχονται κάποιοι παίκτες σε καλύτερο ρυθμό. Είναι σημαντικό ότι ο Εφραίμ πήρε χρόνο ώστε να είναι σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας. Είχαμε τον Μπερτόγλιο τραυματία έκανε μόνο 2-3 προπονήσεις, και αυτός θα είναι σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας ώστε να σχεδιάσουμε το παιχνίδι και να παίξουμε καλύτερα με τη μπάλα στα πόδια και να σκοράρουμε εκεί». 

Ενώ κατέληξε πως: «Κοιτάξτε, είναι μια ομάδα ποιοτική αλλά δεν θα έλεγα πως οργανωμένα μπορούσε να κάνει πολλά πράγματα. Όταν μια ομάδα μετά το 60 καταφεύγει στις μεγάλες πάσες αυτό δεν δείχνει ποιότητα, αν και υπάρχει και αυτός ο τρόπος παιχνιδιού στο ποδόσφαιρο. Δείχνει ότι επειδή έχουν δυνατά κορμιά πάνε στην δύναμη. Εμείς με το που βάλαμε το Νούνο μπροστά στα δυο στόπερ θεωρώ πως το λύσαμε το πρόβλημα και ήταν μεγαλύτερο πρόβλημα τα δικά μας λάθη και όχι ο αντίπαλος».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags