Facebook Pixel Πιο ξεκάθαρος δεν μπορούσε να είναι ο Μολίνς
Ποδόσφαιρο
| 2017-08-16 16:29:00

Πιο ξεκάθαρος δεν μπορούσε να είναι ο Μολίνς

Πιο ξεκάθαρος δεν μπορούσε να είναι ο Μολίνς

Ο Σουηδός φορ εκπροσώπησε τους παίκτες του Παναθηναϊκού στη συνέντευξη Τύπου και τόνισε πως το μόνο που τον ενδιαφέρει κόντρα στην Μπιλμπάο δεν είναι το αποτέλεσμα (!) αλλά η νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Ποια είναι τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να κάνει η ομάδα κι αν το κύριο είναι να κρατήσει το «μηδέν» στην άμυνα η ομάδα;
«Καταρχήν νομίζω πως το πιο σημαντικό πράγμα είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι. Ειμαστε δυνατή ομάδα εντός έδρας, το πρώτο παιχνίδι είναι εντός έδρας, άρα αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κάνουμε τα πράγματα σωστά και να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες του αντιπάλου».

Στο τέλος του αγώνα με πιο αποτέλεσμα θα είσαι ευχαριστημένος;
«Δεν έχει σημασία το αποτέλεσμα, το σημαντικό είναι να κερδίσουμε. Αυτό έχει σημασία».

Τι ξέρετε για την Αθλέτικ και ποια είναι τα σημεία που θεωρείται πιο σημαντικά;
«Όλοι γνωρίζουν την Αθλέτικ, ξέρουν πως είναι μια δυνατή ομάδα με καλούς παίκτες. Απόψε ή αύριο θα δούμε βίντεο με αυτή την ομάδα. Έχω παίξει με τον Μπενιάτ στη Μπέτις, είναι ένας πολύ καλός παίκτης αλλά πιστεύω πως και εμείς έχουμε παίκτες αντιστοίχου ποιότητας και θα πρέπει να παίξουμε με αυτοπεποίθηση».

Έχετε μιλήσει αυτές τις ημέρες με τον Μπενιάτ; Ποιες είναι οι αναμνήσεις από την εποχή της Μπέτις;
«Δεν έχω μιλήσω με τον Μπενιάτ, δεν έχω τον αριθμό του. Θα πω πως είναι καλός και ποιοτικός παίκτης, επαναλαμβάνω όμως πως κι εμείς έχουμε αντιστοίχως καλούς παίκτες στην ομάδα μας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags