Facebook Pixel Τρομερές ατάκες Μπάγεβιτς για Ολυμπιακό: «Είναι ο γίγαντας του ελληνικού ποδοσφαίρου – Κόλαση το Καραϊσκάκη»!
| 2017-08-16 16:42:00

Τρομερές ατάκες Μπάγεβιτς για Ολυμπιακό: «Είναι ο γίγαντας του ελληνικού ποδοσφαίρου – Κόλαση το Καραϊσκάκη»!

Τρομερές ατάκες Μπάγεβιτς για Ολυμπιακό: «Είναι ο γίγαντας του ελληνικού ποδοσφαίρου – Κόλαση το Καραϊσκάκη»!

Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ μίλησε στον κροατικό Τύπο για την αναμέτρηση των «ερυθρολεύκων» με την Ριέκα και αφού... αποθέωσε τους Πειραιώτες, έκανε και την πρόβλεψή του για το ματς.

ια το αποψινό ματς του Ολυμπιακού με την Ριέκα μίλησε ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς, καθώς η Sportske Novosti φιλοξένησε την άποψη του εκτελεστικού διευθυντή της ΑΕΚ. «Με ενδιαφέρει η Ριέκα αλλά ειλικρινά δεν ξέρω πολλά γι' αυτήν. Ξέρω ότι έχει πολλά χρόνια τον ίδιο προπονητή, ότι έχει όραμα και πως μετά από 11 χρόνια εκθρόνισε τη Ντιναμό, κάτι που είναι μεγάλη επιτυχία και ήρθε με σοβαρότητα και σχέδιο», είπε αρχικά. Και συνέχισε.  «Ο Ολυμπιακός είναι φυσικά γίγαντας του ελληνικού ποδοσφαίρου, ένα κλαμπ που έχει συνηθίσει να παίζει τέτοια ματς, έχει την Ευρώπη ήδη στο DNA του. Δεν θα κάνω ανάλυση, αλλά μπορώ να σας πω ότι έχει τέσσερις Έλληνες στην Εθνική και άλλους πέντε νεαρούς, κάτι που αποτελεί δείγμα της δυναμικότητάς του. Είναι επίσης επτά σερί χρονιές πρωταθλητής Ελλάδας».

 
Στη συνέχεια έδωσε τον πρώτο λόγο στους «ερυθρόλευκους». «Σίγουρα η εμπειρία σε τέτοιους αγώνες είναι σημαντική και ο Ολυμπιακός είναι φαβορί. Η Ριέκα δεν είναι τόσο ισχυρή για να του δημιουργήσει άγχος, αλλά δεν μπορεί να βασιστεί στο ενδεχόμενο ότι οι Έλληνες μπορεί να την υποτιμήσουν. Ο Μπέσνικ Χάσι πήγε στην ομάδα πρόσφατα και δεν υπάρχει περίπτωση η ομάδα να επαναπαυθεί. Είναι ένα πολύ σημαντικό τεστ γι' αυτόν σαν νέος προπονητής, αλλά και για τους παίκτες που θέλουν να δείξουν πράγματα στον νέο κόουτς. Οι παίκτες θέλουν να ισχυροποιήσουν τις θέσεις τους μέσα στην ομάδα».
 
Κλείνοντας μίλησε και για την ατμόσφαιρα που θα επικρατεί σήμερα στο «Γ. Καραϊσκάκης«.  «Το ''Γ. Καραϊσκάκης'' είναι μία κόλαση που καίγεται επί 90 λεπτά χρίς σταματημό και δεν ξέρω αν η Ριέκα έχει παίξει ποτέ σε τέτοια ατμόσφαιρα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο κόσμος δίνει δύναμη στην ομάδα και φοβίζει τον αντίπαλο. Δεν θα ήθελα να κάνω προγνωστικά γιατί σε αυτό το σημείο της διοργάνωσης όλα είναι πιθανά. Δεν ξέρω πολλά για την Ριέκα, όμως δεν μπορώ να την ξεγράψω εκ των προτέρων».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags