Facebook Pixel Στα... χάι του ο Οφόε!
| 2017-08-17 00:56:00

Στα... χάι του ο Οφόε!

Στα... χάι του ο Οφόε!

Ο σκόρερ του πρώτου γκολ του Ολυμπιακού κόντρα στη Ριέκα μίλησε για το ματς με τους Κροάτες, τη ρεβάνς αλλά και το γκολ που σημείωσε. 

Αναλυτικά:

-Πως είναι το συναίσθημα να σκοράρεις στο «Γ. Καραϊσκάκης»: «Είναι πραγματικά ένα πολύ όμορφο συναίσθημα να σκοράρει σ’ αυτό το γήπεδο. Χαίρομαι πάρα πολύ γι’ αυτό το γκολ γιατί είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς και νομίζω ότι μπορώ να το απολαύσω ιδιαιτέρως».

-Εάν υπάρχει αισιοδοξία μετά τη νίκη αλλά και την καλή εικόνα που είχε ο Ολυμπιακός, ενόψει της ρεβάνς: «Πρόκειται για έναν δυνατό αντίπαλο το γνωρίζαμε αυτό από την αρχή, όμως το σημαντικό είναι ότι με το εικόνα μας αυτή, δείξαμε ότι και εμείς έχουμε αρχίσει να γινόμαστε πλέον μία πραγματική ομάδα. Νομίζω ότι εάν πάμε στην ρεβάνς και διατηρήσουμε την ίδια νοοτροπία αλλά και τον ίδιο ρυθμό με τον οποίο δουλεύουμε μέσα στο παιχνίδι αλλά και στις προπονήσεις, μπορούμε να κάνουμε πολύ καλά πράγματα. Το σημαντικό είναι να πιστεύουμε στο ευατό μας, να πιστεύουμε στην πρόκριση και πάμε στην Κροατία να κάνουμε το παιχνίδι μας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags