Facebook Pixel Ο Μακ... αποθέωσε τον κόσμο του ΠΑΟΚ και «κάρφωσε» τους συμπαίκτες του
| 2017-08-18 16:57:00

Ο Μακ... αποθέωσε τον κόσμο του ΠΑΟΚ και «κάρφωσε» τους συμπαίκτες του

Ο Μακ... αποθέωσε τον κόσμο του ΠΑΟΚ και «κάρφωσε» τους συμπαίκτες του

Στην εξαιρετική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι του ΠΑΟΚ στην χθεσινή επικράτηση του «δικεφάλου του Βορρά» κόντρα στην Έστερσουντς με 3-1, στάθηκε ο Ρόμπερτ Μακ, ο οποίος όμως δεν ξέχασε και τα λάθη που έγιναν.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του στην προσωπική του ιστοσελίδα:

«Μπροστά σε μια φανταστική ατμόσφαιρα, ξεκινήσαμε ενεργά το ματς, αλλά ήμασταν λίγο κακοί στο στόχο. Ο τερματοφύλακας είχε μια ασυνεννοησία με την άμυνα μας και από αυτό προήλθε το πέναλτι, που πήραν το προβάδισμα οι φιλοξενούμενοι. Μας πήρε λίγο χρόνο μέχρι να συνέλθουμε, αλλά ευτυχώς πριν το ημίχρονο καταφέραμε να ισοφαρίσουμε.

Μετά το ημίχρονο, καταφέραμε να προσθέσουμε μεγαλύτερη ενέργεια στο παιχνίδι μας και καταφέραμε να πετύχουμε ακόμα δύο γκολ. Είναι ένα καλό αποτέλεσμα για εμάς. Στη Σουηδία, θα είναι δύσκολο το ματς, αφού θα παίξουμε σε τεχνητό χλοοτάπητα. Θέλουμε να το χειριστούμε όμως, στόχος μας είναι να προχωρήσουμε στην φάση των ομίλων του Europa League.

Το Σαββατοκύριακο ξεκινά το ελληνικό πρωτάθλημα. Γι ‘αυτό τώρα το πιο σημαντικό είναι η ταχεία αποκατάσταση μας. Την Κυριακή παίζουμε εκτός έδρας με τον Λεβαδειακό και στη συνέχεια, την Πέμπτη εναντίον της Έστερσουντς».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags