Facebook Pixel Μεγάλη έκπληξη στην αποστολή του ΠΑΟΚ!
| 2017-08-19 14:08:00

Μεγάλη έκπληξη στην αποστολή του ΠΑΟΚ!

Μεγάλη έκπληξη στην αποστολή του ΠΑΟΚ!

Ποιον παίκτη πήρε στην αποστολή για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό ο Ράζβαν Λουτσέσκου;

Στην αποστολή για το εκτός έδρας ματς με τον Λεβαδειακό συμπεριέλαβε ο Ράζβαν Λουτσέσκου τον Στέφανο Αθανασιάδη παρότι ο 29χρονος επιθετικός βρίσκεται με το ένα πόδι στη Μακάμπι Χάιφα!

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Ο Ρουμάνος τεχνικός είχε μόλις δύο μέρες στη διάθεσή του προκειμένου να δουλέψει για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, ωστόσο, η πίεση χρόνου είναι η ιστορία της μέχρι τώρα παρουσίας του στον ΠΑΟΚ.

Το πρωί του Σαββάτου (19.08), λοιπόν οι παίκτες του Δικεφάλου προπονήθηκαν στο γήπεδο της Τούμπας και το πρόγραμμα ήταν αφιερωμένο στη συνολική τακτική συμπεριφορά που πρέπει να έχει η ομάδα κόντρα στον Λεβαδειακό. Παράλληλα, το τεχνικό τιμ επικεντρώθηκε και στην αντιμετώπιση και εκμετάλλευση των στημένων φάσεων.

Ο Πέδρο Ενρίκε αισθάνθηκε μια ενόχληση στο γόνατο από χτύπημα που δέχτηκε κόντρα στην Έστερσουντ και προφυλάχθηκε στο τελευταίο κομμάτι του προγράμματος, ωστόσο συμμετέχει κανονικά στην αποστολή. Στη διάθεση του Λουτσέσκου δε βρίσκεται ο τιμωρημένος Λέο Μάτος και οι τραυματίες Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας , Δημήτρης Πέλκας, Ντόριαν Λεβέκ, Γιάννης Μυστακίδης, Παναγιώτης Γλύκος.

Για τη Λιβαδειά θα ταξιδέψουν οι: Ρέι, Πασχαλάκης, Λέοβατς, Κωνσταντινίδης, Πούγγουρας, Βαρέλα, Κρέσπο, Μαλεζάς, Σάχοφ, Τσίμιροτ, Κάτσε, Μπίσεσβαρ, Κάμπος, Ενρίκε, Λημνιός, Μακ, Πρίγιοβιτς, Αθανασιάδης, Κουλούρης».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags