Facebook Pixel Χαμός με Ζέκα - Τι συμβαίνει με Κοπεγχάγη και γιατί "ψάχνεται" ο Παναθηναϊκός!
| 2017-08-19 18:05:00

Χαμός με Ζέκα - Τι συμβαίνει με Κοπεγχάγη και γιατί "ψάχνεται" ο Παναθηναϊκός!

Χαμός με Ζέκα - Τι συμβαίνει με Κοπεγχάγη και γιατί "ψάχνεται" ο Παναθηναϊκός!

Οι εξελίξεις με τον αρχηγό του Τριφυλλιού τρέχουν και αναγκάζουν τους Πράσινους να λάβουν τα μέτρα τους!

Η Κοπεγχάγη θέλει τον Κάρλος Ζέκα και κατέθεσε επίσημη πρόταση ύψους 1.5 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του. Ο Παναθηναϊκός απέρριψε την προσφορά χωρίς δεύτερη σκέψη, αφού τα χρήματα δεν ήταν αρκετά για να πουλήσει τον αρχηγό του και μάλιστα λίγες ημέρες πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

Παρ’ όλα αυτά, το θέμα παραμένει ανοικτό, μιας και οι Δανοί θεωρείται πολύ πιθανό να επανέλθουν με βελτιωμένη προσφορά (ειδικά εάν περάσουν στο Τσάμπιονς Λιγκ), τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός φέρεται να έχει θέσει ως τιμή εκκίνησης για ενδεχόμενη πώληση του Ζέκα τα 3 εκατ. ευρώ.

Οι Πράσινοι δεν θέλουν να πουλήσουν έναν από τους σημαντικότερους παίκτες τους, ωστόσο κανένα ενδεχόμενο δεν μπορεί να αποκλειστεί εάν η Κοπεγχάγη ανεβάσει την προσφορά της.

Οι εξελίξεις αυτές έχουν αναγκάσει τους ανθρώπους του Τριφυλλιού να πάρουν τα μέτρα τους, έστω και προληπτικά. Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού ψάχνουν την αγορά αναζητώντας παίκτη με παρόμοια χαρακτηριστικά με αυτά του Ζέκα για να είναι προετοιμασμένοι και να βρουν άμεσε αντικαταστάτη σε περίπτωση που ο αρχηγός αποχωρήσει!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags