Facebook Pixel Τέτοιους παίκτες χρειάζεται ο Παναθηναϊκός - Αρχηγική δήλωση από τον Χουλτ!
| 2017-08-20 10:46:00

Τέτοιους παίκτες χρειάζεται ο Παναθηναϊκός - Αρχηγική δήλωση από τον Χουλτ!

Τέτοιους παίκτες χρειάζεται ο Παναθηναϊκός - Αρχηγική δήλωση από τον Χουλτ!

Ο Παναθηναϊκός κυνηγάει το πρωτάθλημα, σύμφωνα με τον Σουηδό αμυντικό!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σουηδός μπακ στην «Πράσινη»

Πώς είναι το συναίσθημα να χάνεις ένα τέτοιο παιχνίδι που ήταν… δικό σου στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα;

«Σίγουρα απογοητευτήκαμε, αλλά πιστεύω πως δεν το αξίζαμε αυτό το αποτέλεσμα. Παίξαμε πραγματικά καλό ποδόσφαιρο για 65’, ήμασταν καλύτερη ομάδα. Στο τέλος ήταν πολύ απογοητευτικό για εμάς που ηττηθήκαμε 2-3».

Τι πήγε στραβά για τον Παναθηναϊκό;

«Σίγουρα είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα η Μπιλμπάο, σίγουρα. Αυτό το ξέραμε, πως είναι μια εξαιρετική ομάδα. Εμείς τους κάναμε να μην είναι τόσο καλοί. Δείξαμε πως είμαστε πραγματικά μια καλή ομάδα. Θα πρέπει αυτό να το κρατήσουμε. Να δούμε τα πράγματα θετικά, παίξαμε τόσο καλά απέναντι σε έναν τέτοιον αντίπαλο. Σίγουρα δεν είμαστε χαρούμενοι με το αποτέλεσμα, αλλά πρέπει να βλέπουμε και τα θετικά. Δεν τελείωσε τίποτα ακόμα, μπορεί να κερδίσουμε εκτός έδρας κόντρα στην Μπιλμπάο. Όταν έχεις προηγηθεί 2-0, είναι πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα αν καταφέρεις να το κρατήσεις. Το παιχνίδι όμως διαρκεί 90’ και στο τέλος εμείς χάσαμε. Συνεπώς χάσαμε και την ευκαιρία».

Ο προπονητής σας, είπε πως ήταν ένα καλό μάθημα για όλους αυτό το παιχνίδι. Συμφωνείς με αυτό;

«Συμφωνώ απόλυτα με τον προπονητή μας. Δεν μπορείς να παίζεις καλά μόνο 65’, όπως είπα, πρέπει να παίζεις καλά και στα 90’. Εμείς παίξαμε μόνο 65’ και μετά δεν ξέρω τι κάναμε μέσα σε δέκα λεπτά…».

Έχετε μπροστά σας την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Δεν θα αγωνιστείς λόγω της τιμωρίας σου, όμως, τι περιμένεις από τους συμπαίκτες σου συνολικά για τη σεζόν που έρχεται;

«Πιστεύω πως έχουμε δείξει και στην προετοιμασία και στα παιχνίδια της Ευρώπης ότι είμαστε μια πολύ καλή ομάδα. Έχουμε αρκετά υψηλή ποιότητα, πιστεύω πως θα έχουμε μία καλή σεζόν. Φυσικά ξέρουμε πως είναι τα πράγματα στην Ελλάδα. Είναι δύσκολα, μερικές φορές δεν εξαρτώνται όλα από το ποδόσφαιρο. Όμως, είμαστε πολύ θετικοί για αυτή τη νέα σεζόν. Έχουμε έναν δυνατό προπονητή, μια δυνατή ομάδα και πιστεύω πως όλοι μαζί θα κάνουμε μια πάρα πολύ καλή χρονιά».

Θεωρείς πως έχετε πιθανότητες για τον τίτλο;

«Προφανώς και αυτό θέλουμε. Στον Παναθηναϊκό παίζουμε και κάθε χρόνο, αυτός είναι ο στόχος μας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags