Facebook Pixel Σίγουρος ο Μίλιτς: "Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα"
| 2017-08-21 13:43:00

Σίγουρος ο Μίλιτς: "Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα"

Σίγουρος ο Μίλιτς: "Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα"

Ο Χρβόγiε Μίλιτς υπογράμμισε κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για την Κροατία, πως οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν να πάρουν τη νίκη και στη ρεβάνς κόντρα στη Ριέκα

Ο Κροάτης μπακ των πρωταθλητών Ελλάδος τόνισε πως περιμένει την αντίπαλο της ομάδας να παίζει επιθετικά, όμως συμπλήρωσε οι Πειραιώτες μπορούν να τους αντιμετωπίσουν.

Αρχικά, ο Μίιτς τόνισε: «Έχουμε πάρει ένα προβάδισμα από τον αγώνα στην έδρα μας και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό. Η Ριέκα θα παίξει έξυπνα και θα είναι διαφορετική. Τους ξέρω καλά γιατί είμαι από την Κροατία. Ξέρω πως θα κάνουν τα πάντα για να πάρουν την πρόκριση, όμως αν εμείς είμαστε όπως πρέπει, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, γιατί έχουμε αποδείξει πως έχουμε ποιότητα».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Η ατμόσφαιρα θα είναι καλή. Έχουν ένα καινούργιο μικρό γήπεδο, οκτώ χιλιάδων θέσεων το οποίο αναμένεται να είναι γεμάτο. Όμως δε θα έχει την ίδια ατμόσφαιρα που έχουμε εμείς στο γήπεδό μας».

Τέλος, ο Μίλιτς δήλωσε: «Φυσικά και σεβόμαστε τη Ριέκα, όμως δε τη φοβόμαστε. Είναι επικίνδυνο να αισθάνεσαι έτσι για έναν αντίπαλο. Ελπίζουμε πως όλα θα πάνε καλά. Στο πρώτο παιχνίδι ήμασταν καλύτερη ομάδα και είχαμε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Τώρα θα πρέπει να παίξουμε έξυπνα και είμαι σίγουρος πως θα έχουμε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε στη Ριέκα. Είμαι σίγουρος πως θα κερδίσουμε και εκεί».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags