Facebook Pixel Ένας άπειρος Πολωνός στο Έστερσουντ-ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο
| 2017-08-21 15:50:00

Ένας άπειρος Πολωνός στο Έστερσουντ-ΠΑΟΚ

Ένας άπειρος Πολωνός στο Έστερσουντ-ΠΑΟΚ

Ο Πάβελ Ρατσκόβσκι ορίστηκε από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία να διευθύνει την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ στην έδρα της Έστερσουντς για τα Play Offs του Europa League.

Γεννήθηκε στις 10 Μαΐου του 1983 στην Βαρσοβία και από το 2010 σφυρίζει παιχνίδια της πρώτης κατηγορίας στο πρωτάθλημα της χώρας του.

Έγινε διεθνής το 2013, όταν και έκανε το ντεμπούτο του σε ένα παιχνίδι της Ιρτίς κόντρα στην Σιρόκι Μπριγιέκ για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.

Στο Champions League διηύθυνε αγώνα για πρώτη φορά την σεζόν 2014-15, όντας ο άρχοντας της αναμέτρηση της Ντιναμό Τιφλίδας κόντρα στην Ακτόμπε, ενώ ορίζεται κυρίως σε παιχνίδια των ομίλων της δεύτερη τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης και σε αγώνες προκριματικών των εθνικών ομάδων.

Φέτος θα σφυρίξει για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκό παιχνίδι, ενώ μετρά ήδη πέντε αναμετρήσεις για το πολωνικό πρωτάθλημα. Βοηθοί του στην Σουηδία θα είναι οι Μίχαλ Ομπούκοβιτς και Τόμας Λίστκιεβιτς, τέταρτος ο Τόμας Κβιατκόβσκι και παρατηρητής διαιτησίας ο Γάλλος Λορέν Ντουχάμελ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags