Facebook Pixel Το συμβόλαιο του Τζανδάρη και η πράσινη ανακοίνωση με… λίγο Ολυμπιακό!
| 2017-08-21 16:34:00

Το συμβόλαιο του Τζανδάρη και η πράσινη ανακοίνωση με… λίγο Ολυμπιακό!

Το συμβόλαιο του Τζανδάρη και η πράσινη ανακοίνωση με… λίγο Ολυμπιακό!

Πόσες φορές έχει φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού και για πόσα χρόνια υπέγραψε με τους Πράσινους;
 

Παίκτης του Τριφυλλιού και επίσημα είναι για τα επόμενα τρία χρόνια ο Φάνης Τζανδάρης, ο οποίος ετοιμάζεται να πετύχει κάτι σπάνιο, καθώς μετά τις φανέλες του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, ετοιμάζεται να φορέσει και αυτή του Παναθηναϊκού.

Πάντως, στην πράσινη ανακοίνωση σημειώνεται πως ο παίκτης έχει αγωνιστική μόλις μία φορά με τα ερυθρόλευκα…

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

8o φετινό μεταγραφικό απόκτημα για τον Παναθηναϊκό ο νεαρός μέσος

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Φάνη Τζανδάρη. Ο νεαρός μέσος συμφώνησε να υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με την ομάδα μας.

Ο Τζανδάρης γεννήθηκε στις 13 Ιουνίου του 1993 και ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στον ΠΑΟΚ το 2012 προερχόμενος από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Μέχρι το 2015 κατέγραψε 31 συμμετοχές στην πρώτη ομάδα του «δικέφαλου» του Βορά ενώ ενδιάμεσα αγωνίστηκε δανεικός σε Αναγέννηση Επανομής και Απόλλωνα Καλαμαριάς. Το καλοκαίρι του 2015 υπέγραψε συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό του οποίου τη φανέλα φόρεσε μια φορά ενώ ως δανεικός έπαιξε σε 11 αγώνες με τον Πανιώνιο το 2016 και σε 5 το 2017 με την Σλοβενική Κόπερ. Καλωσορίζουμε τον Φάνη στον Παναθηναϊκό και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags