Facebook Pixel "Και γκολ να δεχθούμε, δεν... χάθηκε ο κόσμος! Το γυρίσαμε και στο Καραϊσκάκη...»
| 2017-08-21 21:43:00

"Και γκολ να δεχθούμε, δεν... χάθηκε ο κόσμος! Το γυρίσαμε και στο Καραϊσκάκη...»

"Και γκολ να δεχθούμε, δεν... χάθηκε ο κόσμος! Το γυρίσαμε και στο Καραϊσκάκη...»

Ο Οτζίτζα Οφόε εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της ρεβάνς με την Ριέκα. Ο μέσος του Ολυμπιακού ανέφερε ότι η ομάδα είναι έτοιμη για μια μεγάλη μάχη για το θετικό αποτέλεσμα και την πρόκριση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 28χρονου άσου του Ολυμπιακού:

Σε τι κατάσταση βρίσκεσαι; Στο πρώτο παιχνίδι έπαιξες με μία προπόνηση. Πόσο διαφορετικό θα είναι αυτό το ματς σε σχέση με αυτό στο Καραϊσκάκη;
«Νιώθω καλά. Όλη η ομάδα είναι ικανοποιημένη από την απόδοση στο πρώτο ματς όπου είχαμε και καλό αποτέλεσμα. Πιστεύω πως ο αντίπαλός μας αύριο θα προσπαθήσει να ανέβει περισσότερο. Εμείς θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ένα εξίσου καλό παιχνίδι και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Τι στοιχεία πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός για να υπερασπιστεί το 2-1 του πρώτου αγώνα και να περάσει στους ομίλους;
«Το σημαντικότερο είναι να είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό το ματς να δώσουμε μία μάχη. Έχουμε ποιότητα. Έχουμε αναλύσει καλά τον αντίπαλο και αν καταφέρουμε να ακολουθήσουμε σωστά τις οδηγίες του προπονητή μας, θα πάρουμε και το καλό αποτέλεσμα».

Θα παίξετε σε ένα γήπεδο πολύ μικρό, με τις εξέδρες κοντά στον αγωνιστικό χώρο. Είναι κάτι που σε προβληματίζει;
«Όχι, δεν μας φοβίζει κάτι. Σίγουρα είναι ένα διαφορετικό περιβάλλον. Και στον προηγούμενο γύρο παίξαμε σε μια δύσκολη έδρα με καυτή ατμόσφαιρα, σε ένα εχθρικό περιβάλλον. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε τη δουλειά μας».

Τι θα συμβεί αν η Ριέκα σκοράρει αύριο πρώτη; Έχετε κάποιο εναλλακτικό πλάνο;
«Δεν είναι θέμα plan b. Εμείς θέλουμε να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνά μας, αλλά ακόμη και αν δεν συμβεί αυτό, δεν έχει έρθει το τέλος του κόσμου. Θα προσπαθήσουμε να γυρίσουμε το παιχνίδι, όπως κάναμε και στην έδρα μας».

Πριν λίγο καιρό βρέθηκες στη Ρόδεραμ, τώρα με τον Ολυμπιακό είσαι λίγο πριν από τους ομίλους...
«Έτσι είναι η ζωή, δεν ξέρεις που μπορείς να οδηγηθείς. Αυτό πίστευε τότε ο προπονητής. Πέρασα ωραία εκεί, τους αγάπησα, αλλά τώρα είμαι έτοιμος για να κάνω τη δουλειά μου εδώ»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags